Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το σημερινό ΠΑΣΟΚ δεν… εκφράζει την Άννα Διαμαντοπούλου

Το σημερινό ΠΑΣΟΚ δεν… εκφράζει την Άννα Διαμαντοπούλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άννα Διαμαντοπούλου, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ,

«Το σημερινό ΠΑΣΟΚ δεν με εκφράζει καθόλου και δεν θεωρώ ότι έκανε αυτά που μπορούσε να κάνει σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο για να αλλάξει τα δεδομένα», δήλωσε η Άννα Διαμαντοπούλου μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM.

Σημείωσε ακόμη ότι το ΠΑΣΟΚ «δεν μπορεί να κριθεί μόνο του», αλλά θα το κρίνει η ιστορία και υποστήριξε ότι το Κίνημα «ενσωματώθηκε απολύτως στη Ν.Δ. και μέσα από την κυβερνητική λειτουργία και μέσα από τον τρόπο με τον οποίο τοποθετήθηκε σε αρκετά ζητήματα».

«Θα έλεγα ότι ενσωματώθηκε στη Ν.Δ. δίχως να προχωρήσει σε προγραμματικές συμφωνίες όπως κάνουν όλα τα κόμματα που μπαίνουν σε έναν κυβερνητικό συνασπισμό στην Ευρώπη, γιατί έχουμε ανάλογες εμπειρίες», παρατήρησε.

Σε ό,τι αφορά την πρωτοβουλία των «58» εξέφρασε την εκτίμηση ότι «εάν απαντηθούν τα δύο ζητήματα που είναι κάτι νέο και η απάντηση στο ερώτημα πώς θα βγούμε από την κρίση, να μην είναι διαδικαστικό δηλαδή το θέμα, πολλοί άνθρωποι θα προστρέξουν». «Βεβαίως κι εγώ, σε ό,τι μπορώ να προσφέρω», πρόσθεσε.

Άσκησε τέλος κριτική και στον ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, όπως είπε, «πετροβολάει χωρίς να εκφράζει εναλλακτική και γι’ αυτό δεν έχει την εμπιστοσύνη (του κόσμου)»

Σχετικά άρθρα