Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σπυράκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα φορολογήσει τα εισοδήματα με 60%

Σπυράκη: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα φορολογήσει τα εισοδήματα με 60%
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Μαρία Σπυράκη, ΣΥΡΙΖΑ, Φορολογία,

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα δημεύσει τα εισοδήματα των εργαζομένων,καθώς θα τα φορολογήσει με 60% σημειώνει η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, με αφορμή τις δηλώσεις του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ Ε. Τσακαλώτου, για τους φορολογικούς συντελεστές που θα επιβάλλει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η δήλωση της κ. Σπυράκη:

«Τελικά, ο κ. Τσακαλώτος, βουλευτής και κορυφαίο στέλεχος του οικονομικού επιτελείου του Αλέξη Τσίπρα, αποσαφήνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζει να φορολογήσει με 60% όλους τους Έλληνες που τεκμαίρεται από το περιουσιολόγιο ότι το σύνολο των εισοδημάτων τους φθάνει τις 80.000 ευρώ.

Αυτό είναι πλέον δήμευση των κόπων. Είναι η επίσημη εξαγγελία της εξόντωσης της μεσαίας τάξης από το ΣΥΡΙΖΑ».

Σημειώνεται ότι ο κ. Τσακαλώτος μιλώντας στο τηλεοπτικό σταθμό ACTION24 είπε χαρακτηριστικά: «Η φορολογία θέλει πολλούς συντελεστές, με ανώτατο. Όταν θα φτάσουμε να έχουμε με το περιουσιολόγιο τα πραγματικά εισοδήματα, θα πρέπει τουλάχιστον ο ανώτατος να είναι στο 50%.

Μην δίνετε την εντύπωση ότι οι πλούσιοι στην Ελλάδα έχουν πληρώσει. Αυτοί που μας ακούν ξέρουν πολύ καλά ότι το πράγμα που έπρεπε να κάνει απ’ την αρχή ακόμα και μια δεξιά κυβέρνηση ήταν να δώσει και μια αίσθηση του δικαίου».

Σχετικά άρθρα