Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γκλέτσος: Στιγμιαίο λάθος του Αλαβάνου ο Τσίπρας

Γκλέτσος: Στιγμιαίο λάθος του Αλαβάνου ο Τσίπρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέκος Αλαβάνος, Αλέξης Τσίπρας, Απόστολος Γκλέτσος, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, ΣΥΡΙΖΑ, Τελεία,

Νέα επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος αμφισβήτησε την ανάδειξη του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ στην ηγεσία του κόμματος, αλλά και τις θέσεις του κατά την προεκλογική περίοδο.

«Οι περισσότεροι από αυτούς που διοικούν, που διοίκησαν ή που θέλουν να διοικήσουν δεν έχουν δουλέψει στη ζωή τους. Είναι πορφυρογέννητοι, είναι παιδιά του κομματικού σωλήνα. Ο κ.Τσίρπας ήταν το στιγμιαίο πολιτικό λάθος του κ.Αλαβάνου -και λέω πολιτικό λάθος γιατί την επόμενη ημέρα έφυγε από το κόμμα και έκανε δικό του- και λόγω συγκυριών έφτασε τώρα να έχει το 25% των Ελλήνων. Αρα λοιπόν, βάζοντας τα βιογραφικά κανείς δεν μπορεί να μας πει “γιατί κι εσείς”. Δεν λέω να μας ψηφίσει αλλά κανείς και πουθενά δεν το είδαμε αυτό να μας λένε “με ποιο δικαίωμα; Με το δικαίωμα ότι έχουμε βιογραφικό και μπορούμε να διεκδικήσουμε”», είπε μεταξύ άλλων ο κ.Γκλέτσος στην μεσημεριανή εκπομπή του Mega.

Διαδικτυακή Ψηφοφορία: Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις 25 Ιανουαρίου;

Σχετικά άρθρα