Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Χρυσοχοΐδης θέλει το ΠΑΣΟΚ “ρυθμιστή”

Ο Χρυσοχοΐδης θέλει το ΠΑΣΟΚ “ρυθμιστή”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοκρατική Παράταξη, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ΠΑΣΟΚ,

Την επιθυμία του να αναδειχθεί το ΠΑΣΟΚ σε ρυθμιστή των εκλογών και την προσδοκία να κατακτήσει την τρίτη θέση, εξέφρασε ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών και υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ- Δημοκρατική Παράταξη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

«Σε ένα χώρο και σε ένα ιστορικό κόμμα, όπως το ΠΑΣΟΚ, όταν είσαι μέσα και με τόσο μεγάλη διαδρομή, πρέπει να παραμένεις και να μην κρύβεσαι, να λες την άποψή σου και να μη φεύγεις», σχολίασε στο «ΒΗΜΑ FM», ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Και συμπλήρωσε: «Και εγώ έχω συγκρουστεί με τον Βενιζέλο και την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν σημαίνει αυτό ότι θα φύγω από το κόμμα μου. Το επιθυμώ (να είναι ρυθμιστής το ΠΑΣΟΚ). Το έχει αποδείξει κρατώντας ψηλά τη σημαία της ευθύνης και της κρίσης και ο ρόλος του ήταν πάντα θετικός και δημιουργικός, ήταν το μαξιλάρι της σταθερότητας, της ευθύνης και της συνέπειας για τη χώρα, για να μην εξωκείλει. Πιστεύω λοιπόν ότι είναι μια δοκιμασμένη δύναμη σταθερότητας και εγγύησης για την πορεία της χώρας μέσα στην Ευρώπη και την Ευρωζώνη και την αποτροπή πολύ δυσάρεστων έως καταστροφικών φαινομένων».

Σχετικά άρθρα