Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ραχόι και Σαμαράς χαίρονται που χρεοκόπησαν τους λαούς τους

Ραχόι και Σαμαράς χαίρονται που χρεοκόπησαν τους λαούς τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Ισπανία, Μαριάνο Ραχόι,

Με τον Μαριάνο Ραχόι, τον πρωθυπουργό της Ισπανίας, συναντήθηκε ο Αντώνης Σαμαράς στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο Μαριάνο Ραχόι ήρθε να δώσει στήριξη στην καταρρέουσα ελληνική κυβέρνηση.

Ο Ισπανός Πρωθυπουργός εξέφρασε την στήριξη και την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά, εν όψει και της εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιανουαρίου.

Σε δηλώσεις του ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ευχαρίστησε δημόσια τόσο τον Μαριάνο Ραχόι, όσο και τον ισπανικό λαό για την στήριξη που πρόσφεραν στην Ελλάδα και στους Έλληνες και δεσμεύτηκε ότι θα επιστρέψει τα χρήματα που μας δάνεισαν οι Ισπανοί.

Να σημειώσουμε εδώ ότι ο ισπανικός λαός, που υποφέρει κι αυτός από την κρίση, ουδέποτε ρωτήθηκε εάν ήθελε τα δημόσια χρήματά του να δανειστούν στην Ελλάδα, ώστε να τοκογλυφήσει η κυβέρνησή του εις βάρος της Ελλάδας, αντί να δοθούν ως παροχές στον ίδιο τον ισπανικό λαό. Ούτε ο ισπανικός λαός ρωτήθηκε εάν συμφωνούσε το χρέος της Ελλάδας να φύγει από τις Αγορές και να το φορτωθεί ο ισπανικός λαός! Διότι αυτή την κομπίνα έκαναν. Έσωσαν τις Αγορές και χρέωσαν τους λαούς.

«Στο πρόσωπο του πρωθυπουργού της Ισπανίας θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον Ισπανικό λαό για την πραγματική αλληλεγγύη και την βοήθεια που έδειξε προς τον ελληνικό λαό. Ωστόσο η βοήθεια αυτή διέπεται από ένα πλαίσιο κανόνων που εκτιμούμε και σεβόμαστε, αλλά και ένα πλαίσιο ηθικών κανόνων. Δεν ξεχνούμε ποιοι μας βοήθησαν στα δύσκολα. Αναγνωρίζουμε τη βοήθεια του ισπανικού λαού και θα επιστρέψουμε τα χρήματα που μας δανείσανε».

Εάν ήξερε ο λαός από Οικονομία και Οικονομικά, ο Αντώνης και ο Μαριάνο αλλού θα βρισκόντουσαν…

Σχετικά άρθρα