Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι θα πάρει την τρίτη διερευνητική εντολή

Θεοδωράκης: Το Ποτάμι  θα πάρει την τρίτη διερευνητική εντολή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Νέα Δημοκρατία, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Σταύρος Θεοδωράκης, ΣΥΡΙΖΑ, Το ΠΟΤΑΜΙ,

Την βεβαιότητα ότι το κόμμα που ηγείται, το Ποτάμι, θα είναι τρίτη δύναμη στις εκλογές και θα πάρει την τρίτη διερευνητική εντολή, εξέφρασε από τη Θεσσαλονίκη, ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Όπως τόνισε στην ομιλία του στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στη Θεσσαλονίκη, ο κ. Θεοδωράκης θα είναι «ντροπή για τη Δημοκρατία» να αναδειχθεί τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Εξαπέλυσε, παράλληλα, επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ.

Για το αν το Ποτάμι μετά τις εκλογές θα στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ ή την Νέα Δημοκρατία, ο κ. Θεοδωράκης είπε απάντησε ούτε το ένα κόμμα, ούτε το άλλο, αλλά θα στηρίξει την Ελλάδα, αν υπάρχει ανάγκη, θα γίνει ο καταλύτης της συνεννόησης.

«Η Ελλάδα δεν μπορεί να κυβερνιέται πλέον από κομματικές παρέες. Το Ποτάμι δεν θα επιτρέψει ούτε την παράταση, ούτε την ανασύσταση ενός νέου κομματικού κράτους. Δεν θα κυβερνήσουμε ούτε με μπαλτάδες, ούτε με Μπαλτάκους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωράκης.

Ο κ. Θεοδωράκης πρότεινε να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από τη νέα Βουλή με πλειοψηφία 180 βουλευτών, ώστε να είναι ισχυρός και όχι «από τα αζήτητα», όπως είπε, και τόνισε πως το Ποτάμι δεν πρόκειται να συμπράξει στον εξευτελισμό του θεσμού του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Απευθυνόμενος, τέλος, στον Αντώνη Σαμαρά και στον Αλέξη Τσίπρα τους κάλεσε εκ νέου σε ντιμπέιτ και τους κατηγόρησε ότι προτιμούν τους μονολόγους.

Σχετικά άρθρα