Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΝΔ: Ο Τσίπρας ξεπερνάει το «λεφτά υπάρχουν» του Παπανδρέου

ΝΔ: Ο Τσίπρας ξεπερνάει το «λεφτά υπάρχουν» του Παπανδρέου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,

“Το “πρόγραμμά” του ΣΥΡΙΖΑ για την Οικονομία, προκαλεί γέλιο σε ολόκληρο τον Ελληνικό λαό καθώς τάζει στους πάντες τα πάντα, ξεπερνώντας ακόμα και το γνωστό “λεφτά υπάρχουν””, σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία , τα όσα ο Αλέξης Τσίπρας είπε στην αποψινή ομιλία του στην Καλαμάτα.

«Την ώρα που ο Πρωθυπουργός της χώρας μαζί με τους ηγέτες του Ελεύθερου κόσμου δίνουν ενωμένοι τη μάχη κατά της τρομοκρατίας, ο κ. Τσίπρας επιλέγει τις ύβρεις και την αθλιότητα.

Θα σχολιάσουμε όμως, τη “διαφορετική μεταναστευτική πολιτική” που εξήγγειλε απόψε ο κ. Τσίπρας που προφανώς προβλέπει την εφαρμογή του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή την κατάργηση της διεθνούς δύναμης αποτροπής λαθρομετανάστευσης Frontex, ανοιχτά σύνορα για όλους, απόδοση ιθαγένειας σε όλους, γκρέμισμα του φράχτη του Έβρου.

Η Νέα Δημοκρατία συντάσσεται με τους ηγέτες του Ελεύθερου κόσμου για ενίσχυση της ασφάλειας των συνόρων, αφήνοντας τον Σύριζα με τις παρωχημένες ιδεοληψίες του, να καταστρώνει σχέδια τύπου “Υπατία”», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΝΔ.

Σχετικά άρθρα