Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μάχη Νέας Δημοκρατίας – ΣΥΡΙΖΑ για το μεταναστευτικό

Μάχη Νέας Δημοκρατίας – ΣΥΡΙΖΑ για το μεταναστευτικό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Λαθρομετανάστες, Μαρία Σπυράκη, Μετανάστες, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,

Δεν υπάρχει θέμα για το οποίο να μην ερίζουν ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία.Αυτή τη φορά ήταν το μεταναστευτικό, με την εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη, να καταγγέλλει το ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική του στο ζήτημα.

Με αφορμή την παγκόσμια κινητοποίηση εναντίον του εξτρεμισμού και της τρομοκρατίας, η κ. Σπυράκη , δήλωσε ότι την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ εξαγγέλλει ανοιχτά σύνορα παντού για να περνάνε ελεύθερα οι λαθρομετανάστες, την ώρα που μοιράζει αδιακρίτως ιθαγένειες και ανακοινώνει γκρέμισμα του φράκτη στον Έβρο, 11 ευρωπαϊκές χώρες και οι ΗΠΑ ζητούν αυστηρότερους ελέγχους στα σύνορα της Ε.Ε.

«Η Ν.Δ. συντάσσεται με τις χώρες του ελεύθερου κόσμου και κάνει ότι είναι δυνατόν για να πολεμήσει τον εξτρεμισμό και την τρομοκρατία. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα μείνει μόνος με τις ιδεοληψίες του», συμπλήρωσε η κ. Σπυράκη.

«Θα περιμέναμε από τη ΝΔ να δείξει μεγαλύτερη “αυτοσυγκράτηση” στον ακροδεξιό της λόγο, μετά τις επιθέσεις που έχει δεχτεί από τo διεθνή Τύπο. Πρόκειται για μια πολιτική τυμβωρυχία που διασύρει τη χώρα μας διεθνώς», ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά άρθρα