Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσίπρας: Θα πληρώσουμε κανονικά τις υποχρεώσεις μας σε ομόλογα

Τσίπρας: Θα πληρώσουμε κανονικά τις υποχρεώσεις μας σε ομόλογα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Εφημερίδα RealNews, ΣΥΡΙΖΑ,

Την διαβεβαίωση ότι η Ελλάδα θα παραμείνει στο ευρώ και βέβαια ότι θα πληρώσει κανονικά τις υποχρεώσεις της σε ομόλογα στο τέλος Μαρτίου, δίνει ο Αλέξης Τσίπρας.

«Είναι πλέον ξεκάθαρο από κάθε άποψη ότι θέμα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ δεν υπάρχει. Αυτή η κινδυνολογία, οργίασε το 2012, αλλά διαψεύστηκε ακόμα και από την ίδια την κα Μέρκελ», τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Realnews , με τίτλο «Tέλος τα τζάκια και οι επετηρίδες» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ότι αφορά τις υποχρεώσεις της χώρας σημειώνει “ Οι λήξεις ομολόγων μέχρι τον Μάρτιο είναι κυρίως προς το ΔΝΤ, και δευτερευόντως προς ιδιώτες. Πρόκειται για μικρά ποσά και σκοπεύουμε να πληρώσουμε κανονικά ” .

Ο κ. Τσίπρας επισημαίνει ακόμη ότι «υπουργοί θα γίνουν οι ικανότεροι και οι εντιμότεροι για να διαχειριστούν τις τύχες του λαού. Κυβέρνηση όλων των Ελλήνων και όχι μιας παράταξης”, δηλώνει.

Απαντώντας για το θέμα της προεδρικής εκλογής , ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διευκρίνισε: “Θέλουμε το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας να έχει ευρύτερη απήχηση και αποδοχή και να μην κινείται σε στενά κομματικά όρια”.

Τέλος, σε ότι αφορά στις συμμαχίες, αποκλείει συνεργασία με δυνάμεις «που υποστηρίζουν τη σημερινή καταστροφική πολιτική», ενώ όπως ο ίδιος αναφέρει, αν γίνει πρωθυπουργός θεωρεί «μάλλον απίθανο» να τον δούμε με… γραβάτα.

Σχετικά άρθρα