Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Άσε μας ρε Αντωνάκη που θα μας σώσεις το… 2021 – Τέλος το κουτόχορτο!

Άσε μας ρε Αντωνάκη που θα μας σώσεις το… 2021 – Τέλος το κουτόχορτο!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Νέα Δημοκρατία,

Σε ένα ρεσιτάλ πολιτικής παραφροσύνης, απευθυνόμενος σε ένα φτωχοποιημένο λαό, ο Αντώνης Σαμαράς υποσχέθηκε ακόμα περισσότερα δάκρυα, φτώχεια, πείνα και ανάκαμψη το 2021.

Δηλαδή, είπε στον ελληνικό λαό ότι τον περιμένουν ακόμα 6 χρόνια εξαθλίωσης – σύνολο 13 εάν μετρήσουμε την αρχή της κρίσης από το 2008.

Μίλησε για σταδιακές φορολογικές μειώσεις, συμπεριλαμβανομένου του ύψους του ΕΝΦΙΑ, ήδη από το 2015, σε ορίζοντα «ορισμένων ετών», γενικά και αόριστα. Λες και απευθύνεται σε κρετίνους.

Ο Αντώνης Σαμαράς, παρουσιάζοντας σε διακαναλική σύνδεση το Εθνικό Σχέδιο Μεταρρυθμίσεων και Ανάπτυξης με ορίζοντα το 2021 (ποιος ζει, ποιος πεθαίνει Αντωνάκη μέχρι το 2021), μίλησε με τις γνωστές αοριστολογίες, όπως ότι “εμείς λέμε ότι ο τόπος πρέπει να αρχίσει να παράγει ξανά με εξωστρεφή οικονομία. Πρέπει να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον που να ευνοεί την επιχειρηματικότητα και να απελευθερώνει τον δυναμισμό του λαού μας. Η κυβέρνηση απέτρεψε την έξοδο της χώρας από το ευρώ, ενώ υπάρχει κόμμα που θέλει να στήσει παγίδα στον ελληνικό λαό παρόμοια με το “λεφτά υπάρχουν”. Ο ελληνικός λαός δεν θα πέσει από το ένα ναρκοπέδιο στο άλλο», δίχως να κάνει τον απολογισμό και να μας πει το απλό: Δυόμισι χρόνια πρωθυπουργός τι έκανε για την ανάκαμψη;

Τι έκανε για την επιχειρηματικότητα και την απελευθέρωση των δημιουργικών δυνάμεων του έθνους; Τίποτα! Μόνο μιζέρια, νούμερα, ίντριγκες στο Μαξίμου, φτώχεια, νέα μέτρα, κι άλλα μέτρα, στο κεφάλι του λαού ΜΕΤΡΑ και η ολιγαρχία να ζει και να βασιλεύει! Έτσι Αντωνάκη; Εκτός εάν έκανες κάτι άλλο, να μας το πεις!

Επίσης είπε, μας θεωρεί χαζούς προφανώς, ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία περαιτέρω μείωση σε μισθούς και συντάξεις (η τρόικα άλλα λέει), σημειώνοντας ότι πλέον, με την έξοδο από το πρόγραμμα “διάσωσης”, ήρθε ο καιρός των αυξήσεων. «Λελογισμένων, αλλά αυξήσεων», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός, που δεσμεύθηκε ακόμη για απόλυτη προστασία της πρώτης κατοικίας (άλλα λέει η τρόικα και στελέχη του).

Άσε μας ρε Αντωνάκη που θα μας σώσεις το… 2021! Τέλος το κουτόχορτο…

Σχετικά άρθρα