Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαρία Σπυράκη: Να απομακρυνθεί ο Αρβανίτης από το ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ

Μαρία Σπυράκη: Να απομακρυνθεί ο Αρβανίτης από το ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Κώστας Αρβανίτης, Μαρία Σπυράκη, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,

Την απομάκρυνση Κώστα Αρβανίτη από τη διεύθυνση του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο» ζητά η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη.

Με ανακοίνωσή της η κυρία Σπυράκη αναφέρει: «Οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης κατά του Πρωθυπουργού δεν μας εξέπληξαν.

Ο Διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού “ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ”, ο οποίος λειτουργεί υπό την αιγίδα του ΣΥΡΙΖΑ, απλώς αποτυπώνει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται στο ΣΥΡΙΖΑ το δημόσιο διάλογο.

Το ερώτημα είναι, πλέον, αν ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να περιβάλλει με την εμπιστοσύνη του τον κ. Αρβανίτη.

Η άμεση απομάκρυνσή του από τη θέση του Διευθυντή του ραδιοφώνου που χρηματοδοτεί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτονόητη για κάθε πολίτη που σέβεται τον εαυτό του.

Καλούμε το ΣΥΡΙΖΑ και τα υπόλοιπα κόμματα να καταδικάσουν, εδώ και τώρα, την υβριστική συμπεριφορά του».

Επικαλούμενος δημοσίευμα του γαλλικού περιοδικού L’ Express o κ. Αρβανίτης μιλώντας σε εκδήλωση στην Λαμία αποκάλεσε όχι μια αλλά δύο φορές τον πρωθυπουργό «μ…α».

«Είναι πάρα πολύ ζόρικο για μένα να λένε τον πρωθυπουργό της χώρας μου μ…α. Και το πρόβλημα δεν είναι ότι τον λένε. Είναι ότι είναι μ…ας».

Οι απαξιωτικές αυτές αναφορές του κ. Αρβανίτη, εκ των βασικών εκφραστών της καθημερινής επικοινωνιακής τακτικής του ΣΥΡΙΖΑ, έγιναν δημόσιως σε εκδήλωση στη Λαμία για τα μέσα ενημέρωσης με θέμα: «Η κρατική βία στα χρόνια των μνημονίων και ο ρόλος των ΜΜΕ».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το βίντεο: Ο Αρβανίτης είπε τον Αντώνη Σαμαρά «μ@λάκα» (βίντεο)

Σχετικά άρθρα