Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διαβάστε γιατί η Άντζελα Γκερέκου από ΠΑΣΟΚ έγινε Δεξιά!

Διαβάστε γιατί η Άντζελα Γκερέκου από ΠΑΣΟΚ έγινε Δεξιά!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άντζελα Γκερέκου, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ,

Καλεσμένη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega η Άντζελα Γκερέκου εξήγησε ότι απάντησε θετικά στην πρόταση του Αντώνη Σαμαρά καθώς μετά τις εξελίξεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ «ή θα πήγαινα στο σπίτι μου ή να μην νίψω τας χείρας μου και μέσα από τη δυναμική ενός κόμματος με το οποίο μπορώ να συστρατευθώ να συνεισφέρω».

Η ίδια παραδέχτηκε ότι προσπάθησε να μεταπείσει τον Γιώργο Παπανδρέου να μην κάνει νέο κόμμα, ωστόσο μετά τη διάσπαση του Κινήματος «θα έπρεπε να γίνω διαιτητής ενός εμφυλίου μεταξύ Βενιζελικών και Παπανδρεϊκών».

«Σε στιγμές ανάγκης πρέπει να ακολουθήσουμε τη φωνή της ευθύνης, να αφήσουμε τα προσωπικά συναισθήματα», τόνισε.

Αναφερόμενη στην κριτική που της άσκησε το ΠΑΣΟΚ και ο ίδιος ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε: «Δεν μπορώ να εξηγήσω και να δικαιολογήσω τις αντιδράσεις. Όμως υπάρχουν και οι άλλοι που με ξέρουν καλά και γνωρίζουν ποιος είναι ο σκοπός μου».

Χαρακτήρισε μάλιστα «τραβηγμένα» και «δήθεν τραγικά» τα περί μεταπήδησης «όταν συγκυβερνούμε δυόμιση χρόνια με τη Ν.Δ. και όταν το διακύβευμα είναι να μείνουμε στο ευρώ».

Μα τι λέει η γυναίκα; Τι είναι η μεταπήδηση από ένα σοσιαλιστικό κόμμα σε ένα συντηρητικό; Αλλαγή πουκάμισου; Και ποιος είναι ο σκοπός της; Χειροκροτήστε τη, όσο την ψηφίζατε!

Σχετικά άρθρα