Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Κουβέλης διαψεύδει κατηγορηματικά ότι τον εξαπάτησε ο Τσίπρας

Ο Κουβέλης διαψεύδει κατηγορηματικά ότι τον εξαπάτησε ο Τσίπρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, ΔΗΜΑΡ, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, ΣΥΡΙΖΑ, Φώτης Κουβέλης,

Τέλος στα παραπολιτικά κουτσομπολιά έβαλε ο Φώτης Κουβέλης, διαψεύδοντας κατηγορηματικά από το κεντρικό δελτίο του Mega ότι η ΔΗΜΑΡ εξαπατήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ως προς το ενδεχόμενο εκλογικής συνεργασίας των δύο κομμάτων.

«Δεν είχαμε συζητήσει απολύτως τίποτα ούτε για ψηφοδέλτια ούτε για άλλα ζητήματα διότι εκείνο που προείχε για μας ήταν η προγραμματική συμφωνία και μάλιστα με συγκεκριμένες θέσεις τις οποίες πιστεύαμε ότι θα μπορούσε να αποδεχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας πως οι όποιες συζητήσεις διεκόπησαν όταν ο Αλέξης Τσίπρας σε κομματική εκδήλωση ξεκαθάρισε ότι το πρόγραμμα του κόμματός του είναι η πρόταση που έκανε στη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Κουβέλης ξεκαθάρισε μάλιστα πως η στάση που κράτησαν οι βουλευτές της Δημοκρατικής Αριστεράς στο θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας δεν είχε να κάνει με την όποια συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Η αλλαγή της πολιτικής ήταν αναγκαία και γι’ αυτό δεν ψηφίσαμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας», είπε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς και πρόσθεσε: «Το εάν θα πέσει ή δεν θα πέσει η χώρα στον γκρεμό γι’ αυτό αγωνίζεται η ΔΗΜΑΡ, να μην πέσει η χώρα στον γκρεμό».

Σχετικά άρθρα