Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Και ο Σαμαράς δηλώνει “Σαρλί”

Και ο Σαμαράς δηλώνει “Σαρλί”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Γαλλία, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Εφημερίδα Charlie Hebdo, Λαθρομετανάστες, Μαρούσι, Μετανάστες, Παρίσι, ΣΥΡΙΖΑ,

Και ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε ότι “Είμαστε όλοι Σαρλί”, μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στο Μαρούσι, κάνοντας έτσι ευθεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο κατηγόρησε για την στάση του στο μεταναστευτικό.

Αναφερόμενος στην πολύνεκρη επίθεση στα γραφεία της σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo στο Παρίσι, ο πρωθυπουργός τόνισε για τον ΣΥΡΙΖΑ ότι:

«Θέλουν να διαλύσουν την αστυνομία και να την αφοπλίσουν. Θέλουν ανοιχτά σύνορα και ιθαγένεια. Η Ευρώπη μετά τα τελευταία επεισόδια αλλάζει την στάση της. Χθες έγινε αληθινό μακελειό στο Παρίσι και σήμερα στην Λυών. Είμαστε όλοι Σαρλί. Κάθε σοβαρή χώρα θωρακίζεται απέναντι στην τρομοκρατία και η Ελλάδα ανήκει σε αυτές τις σοβαρές χώρες. Εύχονται επίσης την διάλυση του ΝΑΤΟ για να μην μείνει κανένα στήριγμα στην Ελλάδα. Για εμάς, η Ορθοδοξία είναι ένα κομμάτι της εθνικής μας ταυτότητας και της ψυχής μας και θέλουμε στενή συνεργασία. Κάποιοι άλλοι θέλουν διαζύγιο. Δικαίωμα κάποιου να δηλώνει άθεος. Δικαίωμα όμως του χριστιανού να αγανακτεί με την υποκρισία».

Ο πρωθυπουργός συνεχίζοντας την επίθεση του στο ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι «Είναι οι βολεμένοι και οι πρώην συνδικαλιστάδες τύπου Φωτόπουλου που έπνιγαν την οικονομική ζωή του τόπου και τις επιχειρήσεις. Είναι μαζί τους το λόμπι της δραχμής που έβγαλαν τα λεφτά τους έξω και τώρα θέλουν να αγοράσουν τα πάντα κοψοχρονιά. Αλλά δεν θα τους περάσει» είπε.

Ο πρωθυπουργός διέψευσε ότι θα υπάρξει μείωση σε συντάξεις και εισοδήματα, ενώ δεσμεύθηκε ότι ο ΕΝΦΙΑ θα μειωθεί κι άλλο το 2015. Τέλος, υποστήριξε ότι θα γίνουν φορολογικές μειώσεις στο 15% από 25% το φόρο στις επιχειρήσεις και στο εισόδημα στο 35% από 42% καθώς και τους υψηλότερους συντελεστές ΦΠΑ.

Τέλος ο κ. Σαμαράς εμφανίστηκε βέβαιος ότι η πλειοψηφία του λαού θα τιμωρήσει την μειοψηφία των βουλευτών που έσυραν την χώρα σε εκλογές που δεν ήθελε κατέληξε λέγοντας: «Θέλω μία Ελλάδα στραμμένη σε στόχους μεγάλους, μία Ελλάδα ασφάλειας, όχι ξέφραγο αμπέλι, μία Ελλάδα παραγωγική όχι με πλαστή και ψεύτικη ευημερία».

Σχετικά άρθρα