Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΡΙΖΕΣ: Δεν κατεβαίνει στις εκλογές το κόμμα Καπερνάρου – Μπαλτάκου

ΡΙΖΕΣ: Δεν κατεβαίνει στις εκλογές το κόμμα Καπερνάρου – Μπαλτάκου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασίλης Καπερνάρος, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Ριζοσπαστικός Εθνικός Συναγερμός,

Κατατέθηκε στον Άρειο Πάγο η ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος ΡΙΖΕΣ.

Όπως ανέφερε σε δήλωσή του ο πρόεδρος Βασίλης Καπερνάρος, ο Ριζοσπαστικός Εθνικός Συναγερμός δεν συμμετέχει σε αυτές τις εκλογές «της μισαλλοδοξίας και του ευτελούς φανατισμού».

Θα πρέπει να επισημανθεί ότι την ην ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος υπογράφουν 213 πρόσωπα, στα οποία δεν περιλαμβάνεται ο Τάκης Μπαλτάκος, πρώην γραμματέας της σημερινής κυβέρνησης, ο οποίος είχε ανακοινώσει την ίδρυση του κόμματος ΡΙΖ.Ε.Σ.

Αναλυτικά η δήλωση του Βασίλη Καπερνάρου:

«Σήμερα καταθέσαμε στον ‘Αρειο Πάγο την ιδρυτική διακήρυξή μας. Σήμερα, ο Ριζοσπαστικός Εθνικός Συναγερμός ξεκινά τη μάχη και καλεί όλους τους ‘Ελληνες να συμπαραταχθούν, να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας και να δώσουμε τον αγώνα μας.

Η πατρίδα χρειάζεται όλους τους ‘Ελληνες. Χρειάζεται εκείνους που πιστεύουν στην Ελλάδα, το έθνος μας και τις αρχές του πολιτισμού μας. Από σήμερα στεκόμαστε ως τοίχος στους υποδουλωμένους, τους υπηρέτες των γερμανικών συμφερόντων και σε αυτούς που θεωρούν ότι οι Έλληνες πολίτες μπορούν να ζουν υπό το καθεστώς του τρόμου, του εξευτελισμού και της αναξιοπρέπειας.

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη έναντι των πολιτικών εξελίξεων και προχωρούμε ενωμένοι για να πάρουμε πίσω όλα αυτά που έκλεψαν από τις ελληνικές οικογένειες, την εθνική μας κυριαρχία και την υπερηφάνειά μας. Δεν συμμετέχουμε σε αυτές τις εκλογές της μισαλλοδοξίας και του ευτελούς φανατισμού. Προετοιμαζόμαστε για τις επόμενες εκλογές, χωρίς πολιτικούς τυχοδιωκτισμούς και ανίερους κομματικούς καιροσκοπικούς συμβιβασμούς.

Δεν προσθέτουμε συμφέροντα αλλά τις ψυχές μας. Σήμερα αναγεννάται η Πατριωτική Δεξιά

Ο πρόεδρος

Βασίλειος Καπερνάρος».

Σχετικά άρθρα