Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Νεολαία Σπίθας καταγγέλλει το “παρακράτος Σαμαρά – Βενιζέλου”

Η Νεολαία Σπίθας καταγγέλλει το “παρακράτος Σαμαρά – Βενιζέλου”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Σπίθα,

Με ανακοίνωσή της η Νεολαία Σπίθας “καταγγέλλει το παρακράτος Σαμαρά – Βενιζέλου – τρόικας για την κατάργηση του δικαιώματος ψήφου των νέων ηλικίας 18 ετών”.

Όπως αναφέρει το κείμενο της Νεολαίας Σπίθας:

Είναι γνωστό πως οι χαμηλές ηλικιακές ομάδες και η νεολαία στο σύνολό της δεν αποτελεί το ιδανικότερο γκουπ ψηφοφόρων για απερχόμενη κυβέρνηση. Αυτός φαίνεται πως είναι ο λόγος για τον οποίο φτάνουν στο σημείο ακόμα και να καταστρατηγήσουν την ψήφο στα 18 προκειμένου να περιορίσουν τις απώλειες τους στις επικείμενες εκλογές.

Στην ίδια στρατηγική κινούνται όσον αφορά και την καταστρατήγηση του δικαιώματος ψήφου των φαντάρων που υπηρετούν στην Κύπρο, με τις οικογένειές τους να καταγγέλλουν πως έβαλαν τα παιδιά τους να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση πως δεν επιθυμούν τον επαναπατρισμό τους για να ψηφίσουν. Ενώ γίνεται λόγος για εκφοβισμό και απειλές όσων φαντάρων αρνούνται να υπογράψουν.
Αυτοί, μαζί τους 100.000 νέους που έχουν κλείσει από 1η Ιανουαρίου τα 18 και θεωρούνται βάση νόμου πολίτες(κι όχι μόνο φορολογούμενοι), συνθέτουν ένα σκηνικό νοθείας που φαίνεται πως πάει να στηθεί.

Η φασιστική κλίκα του Σαμαρά δίνει την χαριστική βολή σε μια νεολαία στην συνείδηση της οποίας έχουν καταφέρει εδώ και χρόνια να απαξιώσουν την ψήφο. Σήμερα της στερούν αυτό το τελευταίο δικαίωμα που της έχει απομείνει και έχει κερδηθεί με αγώνες και αίμα.

Καλούμε τους νέους να αγωνιστούν απαιτώντας το δικαίωμα τους να γράψουν αυτοί τις επόμενες σελίδες της ζωής τους, να διεκδικήσουν το μέλλον τους μένοντας στην ιστορία ως μια γενιά αντίστασης που νίκησε τους καταπιεστές της. Νέες εκλογές “βίας και νοθείας”, από αυτές που ξέρει καλά η ακροδεξιά παράταξη, δεν θα επιτρέψουμε!

Σχετικά άρθρα