Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κατά 100άδες εγκαταλείπουν το ΠΑΣΟΚ τα στελέχη του για το κόμμα του Γιώργου

Κατά 100άδες εγκαταλείπουν το ΠΑΣΟΚ τα στελέχη του για το κόμμα του Γιώργου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Παπανδρέου, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Ευάγγελος Βενιζέλος, Θεσσαλονίκη, Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Λαμία, ΠΑΣΟΚ,

Μαζική φυγή από το ΠΑΣΟΚ. Κατά εκατοντάδες εγκαταλείπουν το κόμμα του Βενιζέλου τα στελέχη του, και προσχωρούν στο κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου.

Μετά τα τριάντα στελέχη της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, που ανακοίνωσαν την αποχώρηση τους από το κόμμα καταγγέλλοντας μάλιστα τον Ευάγγελο Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ ως «παρανυφάκι» του Σαμαρά, άλλα 71 στελέχη από την Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσαν ότι παραιτούνται και ότι προσχωρούν και αυτοί στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου.

Στη δήλωση τους κάνουν λόγο για «μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ σε ένα κόμμα στελεχών και παραγόντων, ουραγό των συντηρητικών επιλογών της κυβέρνησης Σαμαρά» και σημειώνουν:

«Πιστοί στις αρχές και στις αξίες μας, δηλώνουμε δημόσια την παραίτησή μας από κάθε κομματική ιδιότητα. Ξεκινάμε από την αρχή. Συνυπογράφουμε την ιδρυτική διακήρυξη του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών».

Μεταξύ αυτών που υπογράφουν περιλαμβάνονται νυν και πρώην δημοτικοί σύμβουλοι, δικηγόροι,εκπαιδευτικοί, φοιτητές κ.α.

Την Τετάρτη, οργανώνουν την πρώτη ανοιχτή εκδήλωση ως Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, στις 6μ.μ. στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης και την Κυριακή αναμένεται να παρουσιάσουν τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών.

Στο μεταξύ και στη Λαμία, το μεγαλύτερο μέρος των μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας παραιτήθηκαν και μετακομίζουν στο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου. Η απόφαση πάρθηκε, σύμφωνα με το LamiaStar, μετά από μια συνεδρίαση η οποία κράτησε μέχρι αργά
χθες το απόγευμα. Ανάμεσα σε εκείνους που παραιτήθηκαν μάλιστα, είναι ο γραμματέας και ο αναπληρωτής γραμματέας της νομαρχιακής.

Παραιτήθηκαν οι:

Χρήστος Μπώκος Γραμματέας

Παναγιώτης Κυριάκου Αναπληρωτής Γραμματέας

Φίλιππος Λιακόπουλος μέλος

Βασίλης Πασλής μέλος

Κώστας Σκούρας μέλος

Βασίλης Καραγιώργος μέλος

Στη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ παραμένουν οι:

Φώτης Αντωνίου

Στάθης Γουλόπουλος

Γιάννης Καλαντζής

Γεωργία Σωτηροπούλου

Σχετικά άρθρα