Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τέρενς Κουίκ επικεφαλής στο Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Ο Τέρενς Κουίκ επικεφαλής στο Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Πάνος Καμμένος, Τέρενς Κουίκ, Ψηφοδέλτιο Επικρατείας,

Ο Τέρενς Κουίκ θα είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Στην ανακοίνωση αυτή, προέβη από την Αλεξανδρούπολη, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ , Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος στην ομιλία του , εξαπέλυσε προσωπική επίθεση τόσο κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά , όσο και κατά του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, τονίζοντας ότι «τέσσερα κόμματα , το ΠΑΣΟΚ, η κίνηση του Παπανδρέου, η ΝΔ και το Ποτάμι βρίσκονται στην ίδια ευθεία».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ προειδοποίησε ακόμη, ότι όλοι θα αποδώσουν λογαριασμό για την κατάσταση στην οποία έφτασε η χώρα και έκανε λόγο για «εξεταστικές επιτροπές για το μνημόνιο» καθώς και «για ειδικό δικαστήριο».

Επίσης αναφέρθηκε προσωπικά και στον σύμβουλο του πρωθυπουργού, Σταύρο Παπασταύρου, τον οποίο συσχέτισε με τη λίστα Λαγκάρντ.

Τέλος, ,αναφερόμενος στα ελληνοτουρκικά είπε ότι «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα αφήσουν να εκβιάζεται η Ελλάδα, ούτε με αποστολή πλοίων στο Καστελόριζο ούτε με ασκήσεις αποκλεισμού πλοίων», ενώ έστειλε αυστηρό μήνυμα στο τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, λέγοντας ότι «πρέπει να περιοριστούν στην αυστηρή διπλωματική δραστηριότητα και να μην επιχειρούν να αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά της συνθήκης της Λωζάνης». Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα παιδείας και είπε ότι «όλοι οι Έλληνες πολίτες μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα, έχουν δικαίωμα να μαθαίνουν την ελληνική γλώσσα».

Σχετικά άρθρα