Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Παπανδρέου αναζητά ηχηρά ονόματα για τα ψηφοδέλτια του κόμματός του

Ο Παπανδρέου αναζητά ηχηρά ονόματα για τα ψηφοδέλτια του κόμματός του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Παπανδρέου, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά,

Ο Γιώργος Παπανδρέου αναζητά ηχηρά ονόματα, που θα ενισχύσουν τα ψηφοδέλτια του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, με σκοπό να δημιουργήσει δυναμική για το κόμμα του. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει βολιδοσκοπηθεί ο πρώην ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της ΑΕΚ Ντέμης Νικολαΐδης, ο ίδιος όμως δεν απάντησε ακόμα.

Ο κ. Παπανδρέου θέλει να δώσει βάρος στις μεγάλες περιφέρειες, όπου το νέο κόμμα θα έχει να αντιπαρατεθεί με βαριά ονόματα του ΠΑΣΟΚ, τα οποία διαθέτουν και εμπειρία και μηχανισμούς για να διατηρήσουν τους ψηφοφόρους του Κινήματος και να αποτρέψουν διαρροές προς το νέο κόμμα.

Για το λόγο αυτό ενέταξε στη λίστα της Β´ Αθήνας δυναμικά στελέχη όπως ο Θάνος Μωραΐτης και ο Μιχάλης Καρχιμάκης, ενώ στην Α’ Αθήνας τοποθέτησε τον Χρήστο Αηδόνη, αλλά και την Μαριλένα Κοππά. Σημειωτέον ότι στη Β´ Αθήνας παραμένουν στο ΠΑΣΟΚ και δημιουργούν αξιόμαχη ομάδα στελέχη όπως ο Νικήτας Κακλαμάνης, η Φώφη Γεννηματά, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Πύρρος Δήμας, ενώ στην Α’ Αθήνας δεσπόζει η παρουσία του Κώστα Σκανδαλίδη.

Η ανάγκη εξεύρεσης δυνατών ονομάτων είναι μάλλον επιτακτική μετά την απώλεια στελεχών, όπως η Άντζελα Γκερέκου, η οποία προτίμησε να μείνει στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και η επιλογή των Κώστα Τριανταφύλλου και Νίκου Σηφουνάκη να μην είναι υποψήφιοι βουλευτές, παρότι κοντά στο νέο εγχείρημα.

Στο κόμμα του κ. Παπανδρέου περιμένουν με αδημονία τις πρώτες ολοκληρωμένες δημοσκοπήσεις μετά την ιδρυτική του εκδήλωση, ώστε να βγάλουν συμπεράσματα, άλλα και να μετρήσουν τις εντυπώσεις.

Αποδίδουν ιδιαίτερη σημασία σε αυτές τις εντυπώσεις, καθώς θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η δυναμική που θα αποκτήσουν οι εξελίξεις και ιδίως η σχέση με το ΠΑΣΟΚ, καθώς εκτιμάται ότι ένα σημαντικό κομμάτι κόσμου παραμένει προβληματισμένο και σε, κατάσταση εκκρεμούς για το πού θα πάει τελικά.

Σχετικά άρθρα