Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σαμαράς: Τρομοκρατία και ΑΝΤΑΡΣΥΑ “έλκουν” τον ΣΥΡΙΖΑ

Σαμαράς: Τρομοκρατία και ΑΝΤΑΡΣΥΑ “έλκουν” τον ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Αντώνης Σαμαράς, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Κομοτηνή, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, Χριστόδουλος Ξηρός,

Η τρομοκρατία, αλλά και η ακροαριστερά, αποτελούν τα νέα όπλα που θα χρησιμοποιήσει ο Αντώνης Σαμαράς και η Νέας Δημοκρατίας, στην προεκλογική μάχη εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, πραγματοποιεί από σήμερα Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015, διήμερη περιοδεία στους νομούς Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης και Καβάλας.

Ο κ. Αντώνης Σαμαράς, το βράδυ της Δευτέρας θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής.

Σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός θα επιτεθεί στο ΣΥΡΙΖΑ και για την στάση του στο θέμα της σύλληψης του τρομοκράτη Χριστόδουλου Ξηρού , αλλά και για την «προτίμηση» του για συνεργασίες με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και γενικότερα την ακροαριστερά.

Ο πρωθυπουργός θα επαναλάβει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί «συνήγορο» και «υπερασπιστή» κατηγορούμενων για τρομοκρατικές ενέργειες και θα τονίσει ότι δεν συνεχάρη την Ελληνική Αστυνομία για τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού.

Επίσης θα εστιάσει στις μετεκλογικές συνεργασίες του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζοντας ότι έχει επιλέξει για συνεργάτες μόνο την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τους ακροαριστερούς.

Άλλωστε ήδη η Ν.Δ. έχει εκδόσει σχετική ανακοίνωση στην όποια αναφέρει ως «Ντροπή και κατάντια», την προτίμηση του ΣΥΡΙΖΑ στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ για κυβερνητική συνεργασία.

«Την ώρα που ο κ. Τσίπρας εξευτελίζει με χυδαίο τρόπο την φιλοευρωπαϊκή αριστερά της ΔΗΜΑΡ, αποκαλύπτει ότι ο μόνος πιθανός κυβερνητικός του εταίρος θα μπορούσε να είναι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το κόμμα που λυσσαλέα ζητάει να βγούμε από το ευρώ και την Ευρώπη», αναφέρει ανακοίνωση της ΝΔ.

Την Τρίτη 6 Ιανουαρίου, εορτή των Θεοφανείων, ο πρωθυπουργός θα παρακολουθήσει την τελετή του Μεγάλου Αγιασμού των Υδάτων, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Καβάλας.

Σχετικά άρθρα