Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Πέτρος Τατσόπουλος υποψήφιος στη Β΄ Αθηνών με Το ΠΟΤΑΜΙ

Ο Πέτρος Τατσόπουλος υποψήφιος στη Β΄ Αθηνών με Το ΠΟΤΑΜΙ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Πέτρος Τατσόπουλος, Το ΠΟΤΑΜΙ,

Ο Πέτρος Τατσόπουλος τα κατάφερε και βρήκε τον φυσικό του χώρο, τον πήρε το Ποτάμι και τον κατεβάζει υποψήφιο βουλευτή στη Β΄ Αθηνών.

Την ανακοίνωση του χαρμόσυνου γεγονότος την έκανε ο ίδιος μέσω Facebook γράφοντας: “Τατσόπουλος Πέτρος – Γεώργιος του Ευαγγέλου. Υποψήφιος βουλευτής στη Β΄ Αθήνας με το Ποτάμι”.

tatsopoulos-facebook

Όχι ότι υπάρχει κι άλλος Τατσόπουλος υποψήφιος, αλλά ποτέ δεν ξέρεις, είναι και εκείνο το Γεώργιος που μπορεί να μπερδέψει τις θαυμάστριες που αναζητούν να τον ψηφίσουν… κολασμένα, βάλτο ολόκληρο -όπως θα είναι στο ψηφοδέλτιο- να είμαστε σίγουροι.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος εκλέχτηκε το 2012 με τον ΣΥΡΙΖΑ και όπως έλεγε σε κάθε ευκαιρία ήταν “προσωπική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα”, ενώ ο ίδιος δεν ξεχνούσε να μας υπενθυμίζει ότι δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ αλλά συνεργαζόμενος με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τελικά αυτή η προσωπική επιλογή του Αλέξη Τσίπρα έδειξε να προτιμά περισσότερο τα “νεοφιλελέ” μεταρρυθμιστικά, από τα ριζοσπαστικά, κι αφού αντάμωσε με τους επίσης εκ του ΣΥΡΙΖΑ προερχόμενους “νεοφιλελέ” μεταρρυθμιστές Λυκούδη, Ψαριανό και Μάρκου (που αυτή την τετραετία έπαιζαν με τη φανέλα της ΔΗΜΑΡ στη Βουλή), όλοι μαζί πιστοί στο όραμα του μεγάλου τιμονιέρη της νεοφιλελεύθερης σούπας αριστεράς Λεωνίδα Κύρκου, κατάληξαν στο Ποτάμι όπου θα δώσουν τον τίμιο αγώνα με τον Αντώνη Καφετζόπουλο και ποιον άλλον; Με τον Χάρη Θεοχάρη, τον γνωστό πρώην γενικό γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, μάλιστα με αυτόν τον νέο που ακόμα και η Τρόικα αναγνώρισε την αξία του, ο οποίος επίσης ακούγεται ότι τον πήρε το Ποτάμι.

Δεν έχετε παράπονο! Όλους τους πήρε το Ποτάμι του Σταύρου και πόσους άλλους σαν κι αυτούς ακόμα…

Σχετικά άρθρα