Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσίπρας: Άνοιγμα στους «ανιδιοτελείς» αριστερούς – Τέλος στην πολυγλωσσία

Τσίπρας: Άνοιγμα στους «ανιδιοτελείς» αριστερούς – Τέλος στην πολυγλωσσία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, Λούκα Κατσέλη, ΣΥΡΙΖΑ,

Άνοιγμα σε όλες τις αντιμνημοναικές δυνάμεις αλλά και στους ανιδιοτελείς αριστερούς, έκανε από το βήμα της Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, καλώντας παράλληλα τα στελέχη του κόμματος να σταματήσουν τις διαφοροποιήσεις.

Ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε ευθέως το ΚΚΕ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ να συνεργαστούν με τον ΣΥΡΙΖΑ, “παραμερίζοντας τα όσα τους χωρίζουν ώστε να εργαστεί ο καθένας από το δικό το μετερίζι”.

Απευθύνθηκε , επίσης και στις δυνάμεις της ριζοσπαστικής Οικολογίας, στους Οικολόγους – Πράσινους «γιατί θεωρούμε σημαντική και κρίσιμη την συνάντηση της Αριστεράς και της ριζοσπαστικής Οικολογίας», όπως είπε.

Παράλληλα, τόνισε ότι επιθυμεί συνεργασία και με την ΔΗΜΑΡ εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι αυτό μπορεί να επιτευχθεί και μετά τις εκλογές.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στην Λούκα Κατσέλη, την οποία έφερε ως παράδειγμα προς μίμηση, λέγοντας ότι έχει στηρίξει και έχει συνεργαστεί εδώ και πολύ καιρό με τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να διεκδικεί θέση, είτε υποψηφίου είτε σε μία κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μετεκλογικά.

Τέλος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τα στελέχη του κόμματος να σταματήσουν αμέσως την πολυγλωσσία, την οποία χαρακτήρισε αχίλλειο πτέρνα του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε μία έμμεση αναφορά στις πρόσφατες δηλώσεις στελεχών είπε ότι «αν θέλεις να ξεχωρίσεις, ξεχωρίζεις, και ασχολείται μαζί σου ακόμη και ο Σαμαράς».

Σχετικά άρθρα