Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι θα πει ο Γιώργος Παπανδρέου στην παρουσίαση του νέου κόμματος

Τι θα πει ο Γιώργος Παπανδρέου στην παρουσίαση του νέου κόμματος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Ελενόπουλος, Γιώργος Παπανδρέου, Γιώργος Πεταλωτής, Δημοκρατική Παράταξη,

Το απόγευμα του Σαββάτου ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοινώνει το νέο του κόμμα στο Μουσείο Μπενάκη.

Την Παρασκευή έγινε ενημέρωση στους δημοσιογράφους από τον Γιώργο Ελενόπουλο και τον Γιώργο Πεταλωτή.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν, το Σάββατο 3 Ιανουαρίου θα ανακοινωθεί η ίδρυση ενός Κινήματος και όχι ενός ακόμα κόμματος. Η ιδρυτική διακήρυξη, το κείμενο των πολιτικών θέσεων και το καταστατικό, θα τεθούν αμέσως σε διαβούλευση, Αυτό βέβαια, θα γίνει μετά τις εκλογές και, όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά, από τις 26 Ιανουαρίου. (Αυτό με τη διαβούλευση να το κοιτάξουν, αρκετή… διαβούλευση “φάγαμε” όταν κυβέρνησαν, χαλαρά λοιπόν…).

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της διακήρυξης, την οποία θα παρουσιάσει το Σάββατο ο Γιώργος Παπανδρέου, θα ξεκινήσει διαδικασία υπογραφής της από πολίτες σε όλη την Ελλάδα, όπου θα γίνονται εκδηλώσεις του νέου κόμματος, ή στα γραφεία των ομάδων αυτοοργάνωσης (όπου υπάρχουν) και οι οποίες, όπως αναφέρθηκε έχουν ήδη κάνει την παρουσία τους σε όλους τους νομούς της χώρας.

Στο ζήτημα αυτό θα επιστρατευτούν και τα ηλεκτρονικά μέσα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να συγκεντρωθούν υπογραφές και διαδικτυακά.

Επίσης, όπως αναφέρθηκε, υπήρξε απρόσμενα μεγάλο ενδιαφέρον στην υποβολή υποψηφιοτήτων για τα ψηφοδέλτια του νέου κόμματος.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση – παρουσίαση, θα αναφερθεί, κυρίως στην ιδεολογική ταυτότητα και τη φυσιογνωμία του νέου κόμματος.

Σχετικά άρθρα