Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τις προϋποθέσεις για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ έθεσε ο Βίτσας

Τις προϋποθέσεις για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ έθεσε ο Βίτσας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Βίτσας, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, ΣΥΡΙΖΑ,

«Αδιαπράγματευτο το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης για τον ΣΥΡΙΖΑ, τους δανειστές και όσους θέλουν να συμβάλλουν στη προσπάθεια» τόνισε ο Δημήτρης Βίτσας, γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αναφερόμενος στις εργασίες στο διαρκές συνέδριο του Σαββατοκύριακου ο κ. Βίτσας δήλωσε «Στο Κόκκινο», πως εκεί «θα προσδιοριστούν η εκλογική τακτική και το πρόγραμμα, το είδος των συνεργασιών και οι στόχοι μιας κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ πέρα απο αυτό που θα κάνει τους πρώτους μήνες για να δημιουργηθεί ένα θετικό σοκ και θα αντιστραφεί η κατάσταση».

Όσον αφορά στις συνεργασίες που θα πραγματοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της στρατηγικής των ανοιγμάτων, ο κ. Βίτσας σημείωσε πως στόχος είναι να εκφραστεί ο κοινωνικός ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο ο κομματικός τονίζοντας πως όποιος θέλει να συμμετέχει θα πρέπει να συνεισφέρει στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και να μην αφαιρέσει τίποτα από αυτό.

«Δημοκράτης, πατριώτης, να έχει παλέψει ενάντια στο μνημόνιο και να έχει συμβάλλει μέσα, δίπλα και παράλληλα με τον ΣΥΡΙΖΑ στην ανατροπή αυτής της κατάστασης» είναι τα απαραίτητα χαρακτηριστικά – προϋπόθεση σύμφωνα με τα όσα είπε ο Δημήτρης Βίτσας για να συμπεριληφθεί κανείς στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά άρθρα