Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Σαμαράς αυτοτρολάρεται: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα φτώχειας για το λαό

Ο Σαμαράς αυτοτρολάρεται: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πρόγραμμα φτώχειας για το λαό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Μέγαρο Μαξίμου, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, κάνοντας λόγο για «πρόγραμμα φτώχειας του ΣΥΡΙΖΑ».

Με περισσή δόση αυτοτρολαρίσματος (καθώς επί των ημερών του αναβίωσε ο… Χρυσός Αιώνας και η ευημερία), ο κ. Σαμαράς αναφερόμενος σε δηλώσεις στελεχών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συγκεκριμένα του κ. Τόλιου, συνεργάτη του Παναγιώτη Λαφαζάνη από την Αριστερή Πτέρυγα τόνισε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στόχο τη χρεοκοπία της χώρας».

Στη σχετική ερώτηση που δέχθηκε από δημοσιογράφο ο Πρωθυπουργός απάντησε: «Βέβαια και άκουσα την τοποθέτηση των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Την άκουσα χθες βράδυ και μέχρι χθες βράδυ την έκρυβε πολύ καλά ο κ. Τσίπρας. Την απόφαση του συνεδρίου τους, παρακαλώ, που είναι δεσμευτική για όλους τους. Δηλαδή, την απόφαση να μην πληρώσουν τόκους και χρεολύσια. Δηλαδή, να πάνε τη χώρα σε στάση πληρωμών και χρεοκοπία. Είναι το πιο επίσημο πρόγραμμα φτώχειας που ακούει προεκλογικά ποτέ ο Ελληνικός λαός. Ας δει ο καθένας αυτή την πραγματικότητα. Είναι απίστευτο!».

Σχετικά άρθρα