Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι θα κάνει ο Τσίπρας με τους “ορφανούς” βουλευτές;

Τι θα κάνει ο Τσίπρας με τους “ορφανούς” βουλευτές;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Οδυσσέας Βουδούρης, Ραχήλ Μακρή, ΣΥΡΙΖΑ, Χρυσούλα Γιαταγάνα,

Εντείνονται οι αντιδράσεις στο ΣΥΡΙΖΑ για τη συνεργασία με τη ΔΗΜΑΡ αλλά και για τη συνεργασία με τη Ραχήλ Μακρή, τον Οδυσσέα Βουδούρη και άλλους ανεξάρτητους βουλευτές που ψήφισαν παρών στην ψηφοφορία για τον Σταύρο Δήμα.

Στελέχη του κόμματος – κυρίως της Αριστερής Πλατφόρμας – εκφράζουν την αντίδρασή τους και αναφέρουν ότι δεν αρκεί ένα όχι για να μπουν στις λίστες του κόμματος.

Ήδη ο Αλέξης Τσίπρας έκανε ένα βήμα πίσω και δεν θα βάλει τον Φώτη Κουβέλη στο Επικρατείας αλλά θα κατέβει με σταυρό.

Ωστόσο, υπάρχει θέμα με την Χρυσούλα Γιαταγάνα την οποία πολλά στελέχη δεν θέλουν στις λίστες, αλλά και με τη Ραχήλ Μακρή.

Χαραρακτηριστικό είναι ότι η βουλευτής Δ. Χαραλαμπίδου ζήτησε να κάνουν δημόσια αυτοκριτική τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ για να μπουν στα ψηφοδέλτια!

Στο ίδιο κλίμα ο Τάσος Μαυρόπουλος που είναι μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, συντονιστής του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας, προερχόμενος από την Αριστερή Πλατφόρμα τόνισε ότι τα στελέχη όμως της ΔΗΜΑΡ και των άλλων δυνάμεων που ο λαός έχει απορρίψει, αν μετάνιωσαν για τις επιλογές τους, μπορούν δημόσια να το πουν και να στηρίξουν το ΣΥΡΙΖΑ, όπως τα υπόλοιπα μέλη των Ο.Μ., στην προεκλογική περίοδο, αρνούμενοι τη συμμετοχή τους στα ψηφοδέλτια ως ένδειξη της ανιδιοτέλειάς τους.

Σχετικά άρθρα