Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σαμαράς: Μοιάζουν μεθυσμένοι από την αλαζονεία στο ΣΥΡΙΖΑ

Σαμαράς: Μοιάζουν μεθυσμένοι από την αλαζονεία στο ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,

Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ μικραίνει και στο τέλος θα ανατραπεί και θα κερδίσουμε τις εκλογές, εκτίμησε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σε ομιλία του στην Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας, κατηγορώντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για άγνοια και αλαζονεία.

Κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι υπονομεύει την ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, θέλει να ματαιώσει την ανάπτυξη που μόλις άρχισε και δυναμιτίζει με κάθε τρόπο τη δημοκρατική ομαλότητα, ενώ σχολίασε ότι «από την αντιπολίτευση οι περισσότεροι ανεξάρτητοι βουλευτές ψήφισαν Σταύρο Δήμα. Αλλά υπήρξαν και κάποιοι που ενέδωσαν σε εκβιασμούς, που προκλήθηκαν με ψεύτικες κατηγορίες, οι οποίες όλες κατέπεσαν. Ούτε και ο δικός τους άνθρωπος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Μανώλης Γλέζος, δεν άντεξε αυτή την παράδοξη συμμαχία ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ τους ΑΝΕΛ και την Χρυσή Αυγή. Κατάλαβε καλά ποια είναι η παθογένεια της χώρας».

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρωθυπουργός επεσήμανε: «Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ και κάνει τα μισά από αυτά που λέει ότι θα κάνει, δεν θα παίρναμε τίποτε από την Ευρώπη, γιατί αν κάνει αυτά που λέει θα λείψουν από την ελληνική οικονομία 35-38 δισ ευρώ. Πού θα τα βρουν αυτά τα 35-38 δισ και από πού θα κόψουν; Αμέσως μετά θα τους λείψουν 12 δισ που προβλέπει το πρόγραμμά τους. Τι θα κάνουν στις 28 Φεβρουαρίου, όταν λήξει η δίμηνη παράταση; θα ζητήσουν κι άλλη παράταση; Και εν τω μεταξύ πώς θα πληρώσουν τα ομόλογα, που λήγουν; θα κηρύξουν στάση πληρωμών;».

Δεν παρέλειψε επίσης να απαντήσει στις υπόνοιες του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος της Τρίτη προειδοποίησε τα κυβερνητικά στελέχη να μην πάρουν μαζί τους ούτε ένα έγγραφο διακυβέρνησης. «Τα τελευταία δυόμισι χρόνια διαχειριστήκαμε περισσότερα έγγραφα από όσα ο κ. Τσίπρας και η παρέα του έχουν δει ποτέ στα μάτια τους. Μέρα με την ημέρα γυρίζει το κλίμα και γυρίζει σε βάρος τους και θα γυρίσει περισσότερο. Μοιάζουν μεθυσμένοι από την αλαζονεία που δεν βασίζεται στη δύναμη, αλλά στην άγνοια. Έχουμε μεγάλο σύμμαχο την αλήθεια, την αλήθεια θα πούμε στους πολίτες και με αυτή θα κερδίσουμε. Έχουμε μεγάλο όπλο την ευθύνη. Εμείς, ως υπεύθυνη δύναμη, δημιουργούμε τη νέα Ελλάδα», υπογράμμισε.

Σχετικά άρθρα