Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σκληρή κριτική στην Μίκα Ιατρίδη για την κωλοτούμπα

Σκληρή κριτική στην Μίκα Ιατρίδη για την κωλοτούμπα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Μίκα Ιατρίδη, Νέα Δημοκρατία,

Αίσθηση έχει προκαλέσει η επιστροφή της Μίκας Ιατρίδη στη Νέα Δημοκρατία. Η (πρώην) αντιμνημονιακή προερχόμενη από τη Δεξιά βουλευτής, που εκλέχτηκε το 2012 με του Ανεξάρτητους Έλληνες, δήλωσε μετά την ανακοίνωση του… επαναπατρισμού της ότι «δεν δέχομαι εκβιασμούς από κανέναν».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ:

«Αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκληση του κ.Σαμαρά να είμαι υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στα Δωδεκάνησα» είπε η κα Ιατρίδη μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά την επισημοποίηση της προσχώρησής της στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

«Οδηγός σε όλες τις αποφάσεις μου υπήρξε πάντα το συμφέρον των συμπατριωτών μου, του νομού μου, των Δωδεκανήσων και κυρίως το εθνικό συμφέρον» είπε η κα Ιατρίδη και υποστήριξε ότι «κι αυτή τη φορά κάποιοι εκβίασαν τις εκλογές όπως και το 2009 και προσωπικά δεν ανέχομαι εκβιασμούς από κανέναν» είπε.

«Η χώρα έχει ανάγκη από πολιτική σταθερότητα» είπε η κυρία Μίκα Ιατρίδη.

Σκληρή επίθεση από την εφημερίδα Ροδιακή

Η τοπική εφημερίδα Ροδιακή, εξαπέλυσε σκληρή κριτική στη Μίκα Ιατρίδη εξαιτίας της επιστροφής της στη Νέα Δημοκρατία.

Συγκεκριμένα έγραψε:

Η Μίκα Ιατρίδη, που όλο το προηγούμενο διάστημα ασκούσε σκληρή κριτική στον Αντώνη Σαμαρά και την Νέα Δημοκρατία, σήμερα πόζαρε… χαμογελαστή δίπλα στον πρωθυπουργό, αφού για να σώσει τον μισθό της και την επανεκλογή της έκανε στορφή όχι 180 , αλλά 360 μοιρών.

Μάλιστα η συγκεκριμένη κοπέλα, για να μην βρεθούν τα ντοκουμέντα της ντροπής , δηλαδή οι αναρτήσεις της, έριξε τον λογαριασμό της στο twitter. Δείτε μερικά από αυτά:

iatridi

iatridi-2

Σχετικά άρθρα