Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Δίπορτο» από Θεοδωράκη – Κοιτάει και σε ΣΥΡΙΖΑ και σε ΝΔ

«Δίπορτο» από Θεοδωράκη – Κοιτάει και σε ΣΥΡΙΖΑ και σε ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αντώνης Σαμαράς, Γιώργος Παπανδρέου, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Ευάγγελος Βενιζέλος, Νέα Δημοκρατία, Πάνος Καμμένος, Σταύρος Θεοδωράκης, ΣΥΡΙΖΑ, Το ΠΟΤΑΜΙ,

«Το Ποτάμι νιώθει ότι έχει συμμάχους τους λογικούς του ΣΥΡΙΖΑ και τους φιλελεύθερους της Ν.Δ.».

Η δήλωση αυτή του Σταύρου Θεοδωράκη στην Εφημερίδα των Συντακτών, αφήνει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο συνεργασιών μετά τις εθνικές εκλογές για το κόμμα του, που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις θα παίξει ρυθμιστικό ρόλο , καθώς πιθανόν να αναδειχθεί σε τρίτη κοινοβουλευτική δύναμη.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ξεκαθάρισε πως το κόμμα είναι «πολύ μακριά από αυτούς που κάνουν όνειρα με δραχμές ή αυτούς που φλερτάρουν με την ακροδεξιά ή τον σταλινισμό».

«Θα έχουμε πετύχει τον στόχο μας, αν κεντρίσουμε και στα δύο κόμματα εξουσίας αυτούς που δεν φορούν παρωπίδες και διαθέτουν θάρρος και κοινή λογική», πρόσθεσε.

Για τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς ο κ. Θεοδωράκης εκτίμησε πως ο Σαμαράς θα έλεγε ότι πιο κοντά στη Ν.Δ. είναι «ο Βενιζέλος», ο Τσίπρας θα έλεγε «ο Καμμένος» και ο Βενιζέλος θα έλεγε «ότι κάτσει, σήμερα η Ν.Δ. αύριο ο ΣΥΡΙΖΑ».

Σχετικά με το ερώτημα αν το κόμμα Παπανδρέου μπορεί να «κόψει» ψήφους από το Ποτάμι, είπε πως η κοινή λογική λέει ότι απειλεί τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Αλέξη Τσίπρα.

«Σας θυμίζω ότι επιφανή στελέχη του Γιώργου Παπανδρέου κάνουν δεύτερη πολιτική καριέρα στην Κουμουνδούρου. Από την κυρία Κατσέλη, τον Κουρουμπλή, τον Μητρόπουλο έως επιφανείς συνδικαλιστές. Εδώ δεν πρόκειται για διάσπαση του ΠΑΣΟΚ αλλά για …τριχοτόμηση», τόνισε.

Ο κ. Θεοδωράκης εκτίμησε ότι «ο ΓΑΠ θα απευθυνθεί αναγκαστικώς σε ένα ακροατήριο παρελθούσης χρήσεως» σε αντίθεση με το Ποτάμι που «είναι το νέο ρεύμα και πνεύμα στην πολιτική ζωή του τόπου».

Σχετικά άρθρα