Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εκλογές 2015: Όλες οι προεκλογικές κινήσεις των κομμάτων

Εκλογές 2015: Όλες οι προεκλογικές κινήσεις των κομμάτων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Αντώνης Σαμαράς, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Κάρολος Παπούλιας, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ,

Στις 12:00 το μεσημέρι της Τρίτης ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, θα μεταβεί στον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια, προκειμένου του ζητήσει τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών στις 25 Ιανουαρίου, μετά την αδυναμία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

Με τη διάλυση της Βουλής ξεκινά η προεκλογική περίοδος, που θα ολοκληρωθεί με το στήσιμο της κάλπης στις 25 Ιανουαρίου, όπως εισηγείται ο πρωθυπουργός.

Παράλληλα, με τη διάλυση της Βουλής και την επίσημη προκήρυξη εκλογών, αρχίζει και ο προεκλογικός αγώνας των κομμάτων. Ήδη, οι κομματικοί μηχανισμοί βρίσκονται σε πλήρη κινητοποίηση, καταρτίζοντας τα ψηφοδέλτια.

Την Τρίτη συνεδριάζει υπό την προεδρία του Αντώνη Σαμαρά η Εκτελεστική Γραμματεία της ΝΔ.

Την Τρίτη, επίσης, παρουσιάζει το κυβερνητικό του πρόγραμμα Το Ποτάμι.

Την Τρίτη συνεδριάζει και το Εκτελεστικό Γραφείο των ΑΝΕΛ για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων.

Η πρώτη ατύπως προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, με τον Αλέξη Τσίπρα να χρησιμοποιεί υψηλούς τόνους, μιλώντας στο cine Κεραμικός

Σε ότι αφορά το ΠΑΣΟΚ, οι ώρες είναι δραματικές, εν αναμονή και της εξαγγελίας ίδρυσης νέου κόμματος από τον Γιώργο Παπανδρέου.

Σχετικά άρθρα