Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΝΔ: Κατ΄ επάγγελμα υβριστής ο Τσίπρας

ΝΔ: Κατ΄ επάγγελμα υβριστής ο Τσίπρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,

“Κατ΄επάγγελμα υβριστής” ο Τσίπρας , απαντά η Νέας Δημοκρατίας στην επίθεση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, κατά του πρωθυπουργού, στην ομιλία του από το Cine Κεραμικός, όπου εγκαινίασε την προεκλογική εκστρατεία.

«Ο Πρωθυπουργός ούτε απαντά, ούτε συνομιλεί με έναν κατ’ επάγγελμα υβριστή. Οι ύβρεις, αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά ο ελληνικός λαός, θα ξεπληρωθούν στην κάλπη», τονίζεται σε ανακοίνωση της ΝΔ.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί για τον Αντώνη Σαμαρά, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «είναι ο πρωθυπουργός που πιο πολύ τον έβλεπε το εντευκτήριο παρά η αίθουσα της Βουλής. Είναι ο πρωθυπουργός που αρνήθηκε κάθε διάλογο και κάθε συνάντηση με τους πολιτικούς του αντιπάλους. Είναι ο πρωθυπουργός που μέσα σε μια νύχτα, ερήμην της Βουλής και ερήμην ακόμα και των κομμάτων με τα οποία συγκυβερνούσε, έριξε μαύρο στην ΕΡΤ φιμώνοντας τη φωνή της Ελλάδας στον κόσμο και πετώντας στο δρόμο χιλιάδες εργαζόμενους. Είναι ο πρωθυπουργός του αυταρχισμού και της κοινωνικής κατεδάφισης».

Σχετικά άρθρα