Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ παρακαλάνε τον Παπανδρέου να μην κάνει κόμμα

Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ παρακαλάνε τον Παπανδρέου να μην κάνει κόμμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Λοβέρδος, Γιάννης Δριβελέγκας, Γιάννης Μανιάτης, Γιώργος Παπανδρέου, Δημήτρης Κρεμαστινός, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, ΠΑΣΟΚ,

Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον Ανδρέα Λοβέρδο επισκέφθηκαν τον Γιώργο Παπανδρέου στο γραφειο του στη Βουλή μετά την αποτυχημένη τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, απευθύνοντάς του έκκληση να μην προχωρήσει στη σύσταση του νέου κόμματος, ενόψει των εκλογών στις 25 Ιανουαρίου του 2015.

Μαζί με τον Ανδρέα Λοβέρδο παρόντες στη συνάντηση ήταν οι Δημήτρης Κρεμαστινός, ο οποίος φέρεται να είχε και τη σχετική πρωτοβουλία, Γιάννης Δριβελέγκας και Γιάννης Μανιάτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ φέρονται να είπαν στον πρώην πρωθυπουργό ότι το όνομα Παπανδρέου δεν μπορεί να διαχωριστεί από το ΠΑΣΟΚ, διότι είναι έννοιες ταυτόσημες.

Παράλληλα, στην 20λεπτη συνάντηση οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ επεσήμαναν ότι «δεν θα χάσει το ΠΑΣΟΚ αλλά ο Παπανδρέου».

Σε δηλώσεις του στο MEGA ο υπουργός Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος (ο οποίος υπουργοποιήθηκε ιδρύοντας τη ΡΙΚΚΣΥ και αποσχιζόμενος από το ΠΑΣΟΚ για να επιστρέψει ως υπουργός) τόνισε ότι «ο Γιώργος Παπανδρέου άκουσε αυτά που του είπαμε και επιφυλάχθηκε να μας απαντήσει»».

Σχετικά άρθρα