Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επικεφαλής στο Επικρατείας των ΑΝΕΛ ο Βύρων Πολύδωρας

Επικεφαλής στο Επικρατείας των ΑΝΕΛ ο Βύρων Πολύδωρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Βύρων Πολύδωρας, Εκλογές, Πάνος Καμμένος, Πρόεδρος της Δημοκρατίας,

Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων συμφώνησε να είναι σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο ανεξάρτητος βουλευτής Βύρων Πολύδωρας.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Πάνος Καμμένος και ο Βύρων Πολύδωρας συμφώνησαν να συνεργαστούν αφού ο πρώην πρόεδρος του κόμματος «Ένωση για την πατρίδα και τον λαό» αποφάσισε να μην υπερψηφίσει τον Σταύρο Δήμα.

Μάλιστα, ο Βύρων Πολύδωρας δήλωσε προσφάτως σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι «το κυρίαρχο είναι ότι δεν αξίζει τον κόπο να συνεχίσει το έργο της αυτή η κυβέρνηση, με το γεφυράκι να περάσει τους 180 και την εκλογή Προέδρου. Θα είναι ζημιογόνο και τερατώδες, αν το συνεχίσει».

Με την επιλογή του αυτή, ο Βύρων Πολύδωρας ήρθε πιο κοντά στις απόψεις του Πάνου Καμμένου ο οποίος ευθυγραμμίζεται με την άποψη του Αλέξη Τσίπρα να καταψηφιστεί ο υποψήφιος Πρόεδρος ώστε η χώρα να οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές για να αλλάξει η κυβέρνηση.

Εφ’ όσον επισημοποιηθεί η συμπόρευση Καμμένου-Πολύδωρα το ερώτημα είναι τι θα συμβεί με τον Τέρενς Κουίκ ο οποίος είχε εκλεγεί ως πρώτος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Σχετικά άρθρα