Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σπύρος Λυκούδης: …Τον πήρε το Ποτάμι

Σπύρος Λυκούδης: …Τον πήρε το Ποτάμι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Σπύρος Λυκούδης, Σταύρος Θεοδωράκης, Το ΠΟΤΑΜΙ,

Έξω από την Παλιά Βουλή, ήταν ο τόπος που επέλεξε ο Σταύρος Θεοδωράκης για να γνωστοποιήσει ότι ο Σπύρος Λυκούδης θα είναι στα ψηφοδέλτια του Ποταμιού.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού υποστήριξε ότι ο κ. Λυκούδης θα παίξει σημαντικό ρόλο «στη συνομωσία του καλού» και «δεν τον απασχολεί τι καρέκλες θα πάρει εκείνος και οι Μεταρρυθμιστές».

O κ. Θεοδωράκης δήλωσε ακόμη ότι το εκλογικό ταξίδι του Ποταμιού αρχίζει τώρα μαζί με τους Μεταρρυθμιστές και πρόσθεσε πως σήμερα χτίζεται μια μεγάλη συμμαχία με σκοπό τη διάσωση της χώρας.

«Αποφασίσαμε να συμπορευθούμε με το Ποτάμι όταν ακούσαμε πως “θέλουμε να τ’ αλλάξουμε όλα, χωρίς να γκρεμίσουμε τη χώρα”», ανέφερε από την πλευρά του ο κ. Λυκούδης που έδωσε το παρών στη συνέντευξη Τύπου.

Αποσαφήνισε ακόμη ότι δεν έχει κάνει καμία συζήτηση εκλογικού χαρακτήρα με το ΠΑΣΟΚ, προσθέτοντας ότι οι σχετικές φήμες δεν είναι αληθείς.

«Συμπλέουμε με το Ποτάμι. Ο φορέας που θα πάμε στις εκλογές θα είναι το Ποτάμι», πρόσθεσε και τόνισε την ανάγκη να διαμορφωθεί μια ισχυρή δύναμη που θα ισορροπήσει την πολιτική ζωή του τόπου.

Σχετικά άρθρα