Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προβληματισμός στη ΔΗΜΑΡ για τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ

Προβληματισμός στη ΔΗΜΑΡ για τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Γιάννης Πανούσης, Γιώργος Κυρίτσης, ΔΗΜΑΡ, Δημήτρης Αναγνωστάκης, Δημήτρης Χατζησωκράτης, Θόδωρος Μαργαρίτης, Θόδωρος Παπαθεοδώρου, Θωμάς Ψύρρας, Νίκη Φούντα, Νίκος Τσούκαλης, ΣΥΡΙΖΑ, Φώτης Κουβέλης,

Με την ανεξαρτητοποίηση της Νίκη Φούντα και με τις φήμες λίγα λεπτά πριν την ψηφοφορία της Τρίτης να θέλουν και τον Θωμά Ψύρρα, να διαφωνεί έντονα με την επιλογή της ΔΗΜΑΡ να συστρατευτεί με το ΣΥΡΙΖΑ σημαδεύτηκε η στάση των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ.

Σύμφωνα με τα “Παραπολιτικά”, την ίδια ώρα και ο Νίκος Τσούκαλης φέρεται να διαφωνεί με την επιστροφή του κόμματος στην Κουμουνδούρου με ορισμένους να υποστηρίζουν πως σε ενδεχόμενη συνεργασία θα αποχωρήσουν από την πολιτική. Εκτός όμως από τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, διαφωνίες εκφράζουν και αρκετά πολιτικά στελέχη της ΔΗΜΑΡ.

Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται οι Θόδωρος Μαργαρίτης, Δημήτρης Χατζησωκράτης και Θεόδωρος Παπαθεοδώρου. Ο τελευταίος μάλιστα φέρεται να εισηγείται στον κ. Κουβέλη να προτάξει το συμφέρον της χώρας, να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας εκτιμώντας ότι εως τις εθνικές εκλογές ο χρόνος επαρκεί για την ανασύνταξη της ΔΗΜΑΡ.

Συγκρατημένο προβληματισμό για την συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να θέλουν να παραβιάσουν τις κοινές αποφάσεις του κόμματος, εμφανίζονται και οι κ.κ. Γιάννης Πανούσης, Γιώργος Κυρίτσης και Δημήτρης Αναγνωστάκης.

Σχετικά άρθρα