Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λυκούδης, Ψαριανός, Τατσόπουλος και Μάρκου μπαίνουν στο Ποτάμι

Λυκούδης, Ψαριανός, Τατσόπουλος και Μάρκου μπαίνουν στο Ποτάμι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γρηγόρης Ψαριανός, Κατερίνα Μάρκου, Πέτρος Τατσόπουλος, Σπύρος Λυκούδης, Σταύρος Θεοδωράκης, Το ΠΟΤΑΜΙ,

Την Τετάρτη σε συνέντευξη Τύπου θα ανακοινωθεί εκτός απροόπτου η εκλογική συνεργασία των Μεταρρυθμιστών με το Ποτάμι.

Ο Σπύρος Λυκούδης έχει ήδη δηλώσει ότι βρισκόταν σε συζητήσεις με τον Σταύρο Θεοδωράκη και όπως φαίνεται οι συζητήσεις αυτές απέδωσαν καρπούς.

Η συνέντευξη Τύπου, παρουσία του ανεξάρτητου βουλευτή Σπύρου Λυκούδη, θα δοθεί την Τετάρτη στην Παλιά Βουλή, από τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη.

Στο «Ποτάμι» προσχωρά και η ολότητα σχεδόν των στελεχών των Μεταρρυθμιστών, όπως ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, ενώ υποψήφιοι βουλευτές θα είναι οι Γρηγόρης Ψαριανός και Πέτρος Τατσόπουλος.

Από τους εν ενεργεία βουλευτές που έχουν προσεγγίσει το Ποτάμι, αλλά παραμένουν ως ανεξάρτητοι στη σημερινή Βουλή, σίγουρη θέση στη Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης έχει η κυρία Κατερίνα Μάρκου, ενώ δεν έχει αποφασιστεί ακόμη αν θα πολιτευτούν στην ίδια περιφέρεια οι άλλοι δύο, δηλαδή οι κύριοι Γρηγόρης Ψαριανός και Πέτρος Τατσόπουλος, οι οποίοι στις προηγούμενες εκλογές είχαν εκλεγεί στη Β’ Αθήνας με τη ΔΗΜ.ΑΡ. και τον ΣΥΡΙΖΑ αντιστοίχως.

Σχετικά άρθρα