Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνεργασία: Τσίπρας και Κουβέλης θα συναντηθούν μετά τις 29 Δεκεμβρίου

Συνεργασία: Τσίπρας και Κουβέλης θα συναντηθούν μετά τις 29 Δεκεμβρίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, ΔΗΜΑΡ, Εκλογές, ΣΥΡΙΖΑ, Φώτης Κουβέλης,

Τσίπρας και Κουβέλης έχουν αποφασίσει να συνεργαστούν για να μην εκλεγεί Πρόεδρος Δημοκρατίας και να γίνουν εκλογές και θα συναντηθούν για περαιτέρω συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά», ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη , μετά την τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας .

Αναφορικά με το ενδεχόμενο συμπερίληψης των βουλευτών και στελεχών της ΔΗΜΑΡ στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Σκουρλέτης σχολίασε πως δεν έχουν μπει σε τέτοιες συζητήσεις.

Επίσης ο κ. Σκουρλέτης εκτίμησε ότι θα διεξαχθούν εκλογές στις 25 Ιανουαρίου ή το αργότερο έπειτα από μία εβδομάδα.
«Αποκλείω να βρεθούν οι 180, φάνηκε ότι αυτή η εικονική ευφορία που είχε δημιουργηθεί μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού χθες, ουσιαστικά, δεν έφερε τίποτα καινούργιο. Μιλάμε για ψήφους οι οποίοι ήταν προεξοφλημένοι από την προηγούμενη εβδομάδα» σχολίασε ο Πάνος Σκουρλέτης και πρόσθεσε πως «είναι πραγματικά λυπηρό, στελέχη της κυβέρνησης αυτή τη στιγμή αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός να καταφεύγει σε μία, χωρίς προηγούμενο, κινδυνολογία».

«Δεν είναι περιπέτεια οι εκλογές, δεν είναι περιπέτεια τελικά να δίνεις τη δυνατότητα στον λαό να αποφασίζει για την τύχη του και να αξιολογεί τις κυβερνήσεις» τόνισε ο κ. Σκουρλέτης.

Για τις καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών και της υπόθεσης Χαϊκάλη ο κ. Σκουρλέτης υποστήριξε ότι αναμφισβήτητα υπάρχει μία ομολογία απόπειρας δωροδοκίας και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη χθεσινή απόφαση εκ μέρους της εισαγγελίας, να κλείσει αυτή την υπόθεση χωρίς να αναζητήσει όλα τα στοιχεία μέσα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των συνδιαλέξεων των εμπλεκομένων προσώπων.

«Δεν την τιμά την ίδια. Φοβάμαι πάρα πολύ ότι παρακολουθώντας τελικά το διάγγελμα του κ. Σαμαρά, προχθές, είδαμε περίπου αυτό που θα συνέβαινε την επόμενη μέρα, δηλαδή την προαναγγελία της κατάληξης της υπόθεσης» είπε.

Σχετικά άρθρα