Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα “καταργήσει” τον ΕΝΦΙΑ βάζοντας άλλο φόρο στη θέση του

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα “καταργήσει” τον ΕΝΦΙΑ βάζοντας άλλο φόρο στη θέση του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Καρύδης, ΕΝΦΙΑ, Κώστας Χρυσόγονος, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ,

Με αφορμή την άποψη που διατύπωσε ο Κώστας Χρυσόγονος του ΣΥΡΙΖΑ για την «αντικατάσταση του ΕΝΦΙΑ με έναν πιο δίκαιο φόρο», ο Δημήτρης Καρύδης του ΠΑΣΟΚ σχολίασε από τη συχνότητα του Mega:

“Είναι φανερό τόσο από αυτά που λέει ο κ. Χρυσόγονος όσο και από αυτά που λέει ο κ. Τσίπρας άλλα και κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ότι το πρόγραμμά τους είναι ένα ταξίδι στο άγνωστο.

Άλλα λέει ο Τσίπρας στο εξωτερικό, άλλα λέει όταν δίνει συνεντεύξεις σε ξένες εφημερίδες, άλλα λέει όταν πάει σε συγκεντρώσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και προφανώς μέσα από όλη αυτή την διγλωσσία, μεγεθύνεται η ανευθυνότητα και ο τυχοδιωκτισμός.

Υπάρχουν στελέχη στον ΣΥΡΙΖΑ τα οποία λένε ή διαφημίζουν ότι «με το που θα βγούμε το βράδυ των εκλογών, θα τα σβήσουμε όλα θα τα διαγράψουμε, δε θα πληρώνετε τίποτα».

Επί πέντε χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ είχε αγκαλιάσει όλα τα κινήματα «δεν πληρώνω-δεν πληρώνω» κι όταν πάει να ζητήσει φόρους τότε θα του λένε μα εσύ δε μας έλεγες ότι δεν πρέπει να πληρώνω τίποτα, τώρα πως θα έρθω να πληρώσω;”.

Ο Κώστας Χρυσόγονος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega προανήγγειλε την άμεση αντικατάσταση του ΕΝΦΙΑ από έναν πιο δίκαιο φόρο για το 2015 σε περίπτωση κατά την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ σχηματίσει κυβέρνηση.

«Στο πρόγραμμα μας είναι η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ και η αντικατάστασή του από ένα δίκαιο φόρο ο οποίος δεν θα παίρνει ως βάση την αξία του κάθε ακινήτου αλλά τη συνολική αξία της περιουσίας», είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικά άρθρα