Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χαϊκάλης: Δεν έχω καμιά χρηματιστηριακή συναλλαγή

Χαϊκάλης: Δεν έχω καμιά χρηματιστηριακή συναλλαγή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Γιώργος Αποστολόπουλος, Επιτροπή Δεοντολογίας, Παύλος Χαϊκάλης, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Φωτεινή Πιπιλή, Χρηματιστήριο,

Ότι δεν είχε καμιά απολύτως χρηματιστηριακή συναλλαγή, υποστήριξε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης, μιλώντας με δημοσιογράφους, μετά την ακρόασή του από την Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Ο κ. Χαϊκάλης είχε κληθεί στην Επιτροπή Δεοντολογίας κατόπιν αιτήματος της βουλευτού της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή, με αφορμή την αναφορά του ότι έπαιζε σε χρηματιστήριο του εξωτερικού.

Συγκεκριμένα ο κ. Χαϊκάλης είχε πει πως έδωσε το ποσό των 5.000 ευρώ στον κ. Αποστολόπουλο για «για να παίξει (σ.σ. ο Αποστολόπουλος) στο Χρηματιστήριο γιατί είχε ένα πρότζεκτ χρηματιστηριακό».
«Δεν υπάρχουν πουθενά μετοχές δικές μου, δεν έχει αγοράσει κανένας μετοχές, δεν έχω παίξει στο χρηματιστήριο, δεν έχω καμία χρηματιστηριακή συναλλαγή», είπε ο κ. Χαϊκάλης.

Παράλληλα, απέδωσε στον Γιώργο Αποστολόπουλο τον ισχυρισμό ότι το Ποτάμι «τα παίρνει από παντού».

Μιλώντας στους δημοσιογράφους υποστήριξε ότι, ο κ. Αποστολόπουλος του είπε στις συναντήσεις που είχαν πως το Ποτάμι «τα παίρνει από παντού.

Σύμφωνα με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, που επικαλέστηκε το οπτικοακουστικό υλικό, ο Γ. Αποστολόπουλος ήταν αυτός που είπε «Τα παίρνει και ο Θεοδωράκης, είναι ο πιο έξυπνος από όλους. Μου λέει ο ένας παίρνει από εδώ λίγα, ο άλλος πάει από εδώ, πάει από εκεί».

Σε άλλο σημείο ο κ. Αποστολόπουλο, σύμφωνα με τον κ. Χαϊκάλη, ανέφερε ότι το Ποτάμι παίρνει χρήματα και από ελληνική τράπεζα.

Σύμφωνα με τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο Γ. Αποστολόπουλος του επέστρεψε 2.000 ευρώ και άλλα 800 ευρώ στο πλαίσιο τμηματικής καταβολής των 5.000 ευρώ.

Όταν ρωτήθηκε για τον τόκο 10% που ανέφερε σε συνέντευξή του, το απέδωσε σε φόρτιση: «Σε μια φόρτιση είπα αυτό για το 10% ή κάτι τέτοιο».

Σχετικά άρθρα