Ισλαμικό ΚράτοςΟυκρανία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καπερνάρος: “Παρών” θα ψηφίσει στη δεύτερη ψηφοφορία

Καπερνάρος: “Παρών” θα ψηφίσει στη δεύτερη ψηφοφορία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Βασίλης Καπερνάρος, Γιώργος Αποστολόπουλος, Νίκος Ευαγγελάτος, Πάνος Καμμένος, Παύλος Χαϊκάλης, Πρόεδρος της Δημοκρατίας,

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος δήλωσε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 “αν ανοίξουν τώρα οι τηλεφωνικοί λογαριασμοί θα φανεί μόνο με ποιον συνομιλούσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης».

Τόνισε ότι θα έπρεπε από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε το υλικό ο εισαγγελέας να εκδώσει διάταξη για να παρακολουθούνται οι συνομιλίες από τα αρμόδια όργανα.

Επεσήμανε επίσης, ότι «η υπόθεση Χαϊκάλη είναι ένα σοβαρό θέμα καθώς από τις 6 Δεκεμβρίου οπότε συνέβησαν τα γεγονότα δημιουργεί ερωτηματικά γιατί βγαίνει τώρα μεταξύ των δυο ψηφοφοριών για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας».

Τόνισε ότι είχε δει αρκετές φορές τον κ. Αποστολόπουλο στο γραφείο του Πάνου Καμμένου στη Βουλή, σημειώνοντας πως δεν γνωρίζει πότε έπαψε να είναι σύμβουλος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Σε ό,τι αφορά τι θα πράξει στη δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας είπε ότι θα ψηφίσει παρών λέγοντας ότι έχει λάβει την απόφαση του για την Τρίτη ψηφοφορία κατά την οποία, περιμένει να δει τι θα γίνει έως τότε.

Κάλεσε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να μοντάρουν, όπως είπε, τί πρέπει να γίνει.

Είπε πως εάν θέλουν και οι δύο η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές οι επιπτώσεις προς τους πολίτες θα είναι αποκλειστική ευθύνη και των δύο.

Σχετικά άρθρα