Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στον Εισαγγελέα ο Π. Καμμένος για κατάθεση

Στον Εισαγγελέα ο Π. Καμμένος για κατάθεση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Παναγιώτης Στάθης, Πάνος Καμμένος, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Τέρενς Κουίκ,

Προσήλθε στον Εισαγγελέα λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, παρά το γεγονός ότι νωρίτερα είχε επικαλεστεί οικογενειακό κώλυμα και επρόκειτο να καταθέσει τη Δευτέρα.

Λίγο νωρίτερα, το πρωί της Κυριακής, ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ με ανακοίνωση του έδινε εξηγήσεις για την ημέρα που είχε συμφωνηθεί να καταθέσει ο κ. Καμμένος .

Η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ:

«Με αφορμή νέα δημοσιογραφικά τερατουργήματα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνος Καμμένος επικοινώνησε με τον εισαγγελέα κ. Παναγιωτόπουλο ζητώντας διευκρινίσεις για τη δήθεν δυσφορία για την οποία έγινε λόγος σε μέσα ενημέρωσης, ότι δεν καταθέτει σήμερα αν και είναι συμφωνημένο για αύριο. Τα διέψευσε κατηγορηματικά και έκανε λόγο για δημοσιογραφικά επινοήματα.

Ο κ. Πάνος Καμμένος δεν έλαβε κανένα τηλεφώνημα από την Εισαγγελία για να προσέλθει να καταθέσει. Χθες Σάββατο, νωρίς το βράδυ, του τηλεφώνησε ο ταξίαρχος της ΕΛΑΣ κ. Παναγιώτης Στάθης. Κι εκείνος του ζήτησε να πάει στην Εισαγγελία για κατάθεση και μάλιστα τον παρεκάλεσε να ενημερώσει τον κ. Παύλο Χαϊκάλη ότι κι εκείνος πρέπει να μεταβεί στην Εισαγγελία για τον ίδιο λόγο.

Σε αυτή την τηλεφωνική επικοινωνία κανονίστηκε να πάει σήμερα Κυριακή ο κ. Χαϊκάλης και αύριο Δευτέρα ο κ. Καμμένος. Δεν υπήρξε καμία αντίρρηση.

Επιτέλους να σταματήσουν κάποιοι τις τερατολογίες τους».

Σχετικά άρθρα