Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Στέφανος Μυτιληναίος
Αρθρογράφος, Συγγραφέας

Αρκετά με το θέατρο του παραλόγου! Κάθε σοβαρότητα έχει χαθεί…

Αρκετά με το θέατρο του παραλόγου! Κάθε σοβαρότητα έχει χαθεί…
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Αντώνης Σαμαράς, Γιώργος Αποστολόπουλος, Εκλογές, Θεόδωρος Παραστατίδης, Οδυσσέας Βουδούρης, Πάνος Καμμένος, Παύλος Χαϊκάλης, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Χρηματισμός, Χρυσούλα Γιαταγάνα,

Από την Παρασκευή όλη η χώρα ζει το θέατρο του παραλόγου. Ο Παύλος Χαϊκάλης καταγγέλλει απόπειρα χρηματισμού του για να ψηφίσει Πρόεδρο Δημοκρατίας, με ό,τι σημαίνει αυτό.

Αργά την Παρασκευή και μετά από την εμφάνισή του Παύλου Χαϊκάλη στο κεντρικό δελτίο του Mega, ο πρωθυπουργός ανακοινώνει ότι θα καταθέσει μήνυση εναντίον του.

Ο Παύλος Χαϊκάλης βγαίνει στα κανάλια και δηλώνει ότι εκείνος ποτέ δεν είπε ότι η κυβέρνηση ή ο πρωθυπουργός βρίσκονται πίσω από τον χρηματισμό του. Καλεί μάλιστα τον πρωθυπουργό από κοινού (sic) να διερευνήσουν την υπόθεση!

Οδυσσέας Βουδούρης και Θεόδωρος Παραστατίδης βγάζουν μια ανακοίνωση στην οποία καλούν τους ανεξάρτητους βουλευτές που καταψήφισαν τον προϋπολογισμό, αλλά θέλουν να ψηφίσουν Πρόεδρο Δημοκρατίας, «η απόπειρα χρηματισμού, έστω και ενός βουλευτή, έστω και μόνο η σοβαρή πιθανότητα αυτής της απόπειρας, δημιουργεί μια βαριά σκιά, δυστυχώς για όλους τους βουλευτές, που άλλαξαν στάση απέναντι στην κυβέρνηση, από την ψηφοφορία του προϋπολογισμού στην ψηφοφορία για την προεδρία της Δημοκρατίας. Αδιαμφισβήτητος τρόπος, να αρθεί αυτή η σκιά για τους εν λόγω βουλευτές, είναι η αποχή τους από τις επόμενες ψηφοφορίες».

Τρεις ανεξάρτητοι βουλευτές που αισθάνονται να “φωτογραφίζονται” από την ανακοίνωση απειλούν με μηνύσεις Βουδούρη – Παραστατίδη. Αποτέλεσμα; Βουδούρης και Παραστατίδης σε νέα τους ανακοίνωση τα “μαζεύουν”:

“Σε συνέχεια σχολίων και ερμηνειών που έγιναν σχετικά με δήλωσή μας για την αποκάλυψη προσπάθειας χρηματισμού του βουλευτή Παύλου Χαϊκάλη, διευκρινίζουμε ότι προφανώς, η δήλωση αυτή δεν στόχευε να απαξιώσει κανένα συνάδελφο βουλευτή και ακόμα περισσότερο δεν αποτελεί «κατηγορία» προς κανέναν”.

Το Σάββατο το μεσημέρι η Χρυσούλα Γιαταγάνα φέρεται να δήλωσε ότι ο Αποστολόπουλος είναι ακόμα συνεργάτης του Καμμένου. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες απειλούν με μήνυση την ανεξάρτητη βουλευτή και λίγο αργότερα ο Πάνος Καμμένος tweetάρει ότι “Τώρα στη Βουλή η Χ.Γιαταγάνα διαψεύδει τα όσα της χρεώνουν ότι είπε παρουσία του Βουλευτή Δαμοβολίτη των ΑΝΕΛ”.

Επειδή όπως αντιλαμβάνεστε η όποια σοβαρότητα έχει χαθεί, ένα μήνυμα προς όλους: Αρκετά κύριοι! Αρκετά με το θέατρο του παραλόγου! Έχετε κάτι να πείτε; Να βγείτε και να το υπερασπιστείτε… Αλλιώς σιωπή! Ούτε οι δημοσιογράφοι είμαστε τα παπαγαλάκια σας, ούτε ο ελληνικός λαός θα αποτρελαθεί με αυτά τα καμώματά σας. Καταγγελίες, μηνύσεις, τούμπες και κωλοτούμπες, διότι αυτό είναι το έργο που παρακολουθούμε τις τελευταίες ώρες, το μόνο που καταφέρνουν είναι να σας απαξιώνουν ακόμα περισσότερο στα μάτια του ελληνικού λαού!

Σχετικά άρθρα