Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κουτσούμπας: Εξαγορά και πολιτικά παιχνίδια στην ημερήσια διάταξη

Κουτσούμπας: Εξαγορά και πολιτικά παιχνίδια στην ημερήσια διάταξη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Κουτσούμπας, ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, ΚΝΕ, Πάνος Καμμένος, Παύλος Χαϊκάλης, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Σταυρούλα Ξουλίδου, ΣΥΡΙΖΑ,

Εξαγορά και πολιτικά παιχνίδια είναι στην ημερήσια διάταξη, δήλωσε ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, με αφορμή την υπόθεση των καταγγελιών Χαϊκάλη περί δωροδοκίας.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, στην ομιλία του στο 11υ Συνέδριο της ΚΝΕ, αναφερόμενος στις τελευταίες εξελίξεις τόνισε:

«Είδατε τι γίνεται τώρα με τον Καμμένο και το Χαϊκάλη, όπως πριν με την Ξουλίδου.

Η σαπίλα του συστήματος είναι δεδομένη. Εξαγορά, πολιτικά παιχνίδια είναι και θα είναι στην ημερήσια διάταξη.

Εκφράζουν τις οξυμένες αντιθέσεις σε τμήματα της αστικής τάξης, ομίλων, εντός της ίδιας της ΕΕ, διαπλέκονται και με το πολιτικό τους προσωπικό.

Όμως αυτή η σκανδαλολογία εμποδίζει το λαό να δει την ουσία του πολιτικού προβλήματος, τον οδηγεί να μένει εγκλωβισμένος σε επιφανειακές αλλαγές εντός του αστικού συστήματος, χωρίς να πειράζει καθόλου, το ίδιο το εκμεταλλευτικό και σάπιο, διεφθαρμένο σύστημα της εξουσίας των μονοπωλίων».

Ο κ. Κουτσούμπας, για μια ακόμη φορά εξέφρασε την εκτίμηση του ότι δεν θα εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας και θα οδηγηθούμε σε εκλογές άμεσα.

«Ήδη άρχισαν οι ψηφοφορίες στη Βουλή για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η τελευταία, που χρειάζονται 180 βουλευτές για να εκλεγεί Πρόεδρος, θα γίνει στις 29 Δεκέμβρη.

Οπότε τότε θα ξέρουμε εάν δόθηκε κάποια παράταση στην κυβερνητική πλειοψηφία για να πάνε οι εκλογές αργότερα μέσα στο 2015, ή αν θα προκηρυχθούν αμέσως οπότε εκεί γύρω στις 25 Γενάρη ή 1η Φλεβάρη – μια βδομάδα πριν, μια βδομάδα μετά – θα πάμε για εκλογές. Όλα δείχνουν αυτή τη 2η εκδοχή», είπε οκ. Κουτσούμπας.

Τέλος ο γ.γ. του ΚΚΕ χαρακτήρισε «κοκορομαχία και σικέ αντιπαράθεση» τη διαμάχη ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ , γιατί «κάνουν συστηματική προσπάθεια, να αποπροσανατολίσουν, να κρύψουν από το λαό και τη νεολαία, ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός, ο πραγματικός αντίπαλος», ενώ εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και των κομμάτων της συγκυβέρνησης.

Σχετικά άρθρα