Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Με μηνύσεις απειλούν Παραστατίδη και Βουδούρη 3 βουλευτές

Με μηνύσεις απειλούν Παραστατίδη και Βουδούρη 3 βουλευτές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ανεξάρτητοι Βουλευτές, Γρηγόρης Ψαριανός, Θεόδωρος Παραστατίδης, Οδυσσέας Βουδούρης, Σπύρος Λυκούδης, ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Αηδόνης,

Την πρόθεση τους να υποβάλουν μηνύσεις κατά των Θεόδωρου Παραστατίδη και Οδυσσέα Βουδούρη που άφησαν υπόνοιες ότι υπήρξαν και άλλες περιπτώσεις χρηματισμού βουλευτών, εξέφρασαν ήδη τρεις ανεξάρτητοι βουλευτές.

Πρόκειται για τους Σπύρο Λυκούδη, Γρηγόρη Ψαριανό και Χρήστο Αηδόνη, που και οι τρείς ψήφισαν υπέρ της υποψηφιότητας του Σταύρου Δήμα.

Μιλώντας στο Mega o Σπύρος Λυκούδης προχώρησε σε ιδιαίτερα σκληρούς χαρακτηρισμούς υποστηρίζοντας ότι είναι «πολιτικά σκουλίκια όσοι αφήνουν υπονοούμενα» για χρηματισμό ανεξάρτητων βουλευτών.

«Θα μηνυθούν αλλά δεν τους νοιάζει δεν έχουν τσίπα» είπε και κάλεσε τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, «εάν θέλει να σταθεί όρθιος να μην συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτιά του αυτά τα άθλια υποκείμενα».

Για μήνυση έκανε λόγο και ο Χρήστος Αηδόνης, όπως και ο Γρηγόρης Ψαριανός ο οποίος χαρακτήρισε άθλια την ανακοίνωση.

Επίσης ο Γρηγόρης Ψαριανός, μιλώντας στον Σκάι, εξέφρασε την εκτίμηση ότι μπορεί και να «εκτελούν συμβόλαια υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ ή να πρόκειται για μια προσπάθειά τους για να ενταχθούν στα ψηφοδέλτιά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

Σχετικά άρθρα