Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΠΑΣΟΚ: Η πολιτική ατμόσφαιρα όζει – Τα πάντα στο φως

ΠΑΣΟΚ: Η πολιτική ατμόσφαιρα όζει – Τα πάντα στο φως
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Αποστολόπουλος, Κώστας Τριαντάφυλλος, ΠΑΣΟΚ,

Η πολιτική ατμόσφαιρα μετά και τις καταγγελίες για απόπειρα δωροδοκίας από το βουλευτή της ΑΝΕΛ, όζει και η αλήθεια πρέπει να έρθει στο φως, τόνισε με παρέμβαση του στην Ολομέλεια της Βουλής, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Τριαντάφυλλος.

«Η ατμόσφαιρα από σήμερα το πρωί, αλλά και με ευθύνη πολλών τις τελευταίες εβδομάδες, όζει.

Η πολιτική ατμόσφαιρα είναι επιβαρυμένη. Καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και οι οποίες πρέπει να τυγχάνουν άμεσης, καθαρής διαλεύκανσης και διερεύνησης από τις αρμόδιες ανακριτικές και δικαστικές αρχές, δεν μπορούν πλέον να επιβαρύνουν την ελληνική κοινωνία και τον ελληνικό πολιτικό κόσμο.

Όλοι εμείς που έχουμε σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος της κρίσης, απαιτούμε από όλους όχι θεάματα, και όχι διαδικασίες που δεν φέρνουν τα πάντα στο φως. Καμία ανοχή σε οποιαδήποτε φημολογία, που επιβαρύνει αυτήν τη στιγμή τη δοκιμαζόμενη ελληνική κοινωνία και που υποκρύπτει, πολλές φορές, μικροκομματικές κοντόφθαλμες σκοπιμότητες.

Τα ζητήματα τα οποία αυτή τη στιγμή αναδύονται στη δημοσιότητα, είναι πάρα πολύ σοβαρά. Δεν είναι δυνατόν κανείς, μα κανείς, να σκέπτεται μικροπολιτικά ή μικροκομματικά!

Απευθυνόμαστε προς πάσα κατεύθυνση: και προς τις δικαστικές και ανακριτικές αρχές, αλλά και προς όλα τα κόμματα και τον Πρόεδρο της Βουλής. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει οποιαδήποτε, η παραμικρή, ανοχή σε τέτοια φαινόμενα!

Πιστεύουμε ότι απευθείας σήμερα, άμεσα, πρέπει να δοθούν όλες οι απαντήσεις, να αναληφθούν όλες εκείνες οι πρωτοβουλίες, να πραγματοποιηθούν όλες εκείνες οι ενέργειες, ούτως ώστε να λυθεί το συγκεκριμένο ζήτημα.

Η πολιτική ζωή του τόπου, η ελληνική κοινωνία απαιτεί, εδώ και τώρα, να δοθούν οι κατάλληλες απαντήσεις και να υλοποιηθούν οι συγκεκριμένες ενέργειες που χρειάζονται, προκειμένου να διερευνηθούν πλήρως τα συγκεκριμένα ζητήματα τα οποία βλέπουν το φως της δημοσιότητας από το πρωί».

Σχετικά άρθρα