Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δείτε σε βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Δείτε σε βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Βίντεο, Γιώργος Αποστολόπουλος, Εκλογές, Πάνος Καμμένος, Παύλος Χαϊκάλης, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Χρηματισμός,

Συνέντευξη Τύπου έδωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες το μεσημέρι της Παρασκευής. O Παύλος Χαϊκάλης, που καταγγέλλει απόπειρα χρηματισμού του για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας, είπε μιλώντας στους δημοσιογράφους ότι προσπάθησαν να τον δωροδοκήσουν με 2-3 εκατομμύρια ευρώ για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι «στην αρχή νόμιζα ότι ήταν πλάκα, όταν κατάλαβα ότι τα πράγματα ήταν σοβαρά δεν σκέφτηκα στιγμή να ενδώσω, η αλήθεια πρέπει να λάμψει».

Ο άνθρωπος που κατηγορείται για τη δωροδοκία ονομάζεται Γιώργος Αποστολόπουλος, είχε διατελέσει όπως γράφεται στα ενημερωτικά σάιτ ως σύμβουλος στην υπηρεσία των πρωθυπουργών Γιώργου Παπανδρέου, Αντώνη Σαμαρά και ήταν επίσης και σύμβουλος του Πάνου Καμμένου.

Ο Πάνος Καμμένος είπε ότι η συνομιλία με το πρόσωπο που φέρεται να πρότεινε το χρηματισμό στον Παύλο Χαϊκάλη έγινε με κάμερα-ρολόι. Υπήρξε δεύτερη συνάντηση, διάρκειας περίπου 15 λεπτών. Το υλικό της καταγραφής δόθηκε στην Εισαγγελία.

Όπως προκύπτει από τη συνέντευξη, αντίγραφα κράτησαν οι κκ. Καμμένος και Χαϊκάλης, ο Λάκης Λαζόπουλος καθώς και συμβολαιογράφος στο εξωτερικό.

Καθορισμένη Τρίτη συνάντηση, με την οποία υποτίθεται ότι θα έκλεινε η συμφωνία, και για την οποία είχε ενημερωθεί η αστυνομία, ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή. «18:05 του στέλνω μήνυμα “πού είσαι, χάθηκες;”», «18:12 με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει θα τα πούμε μετά την Πρωτοχρονιά», είπε ο Παύλος Χαϊκάλης.

«Ίσως είχε καταλάβει, ίσως ενημερώθηκε από κάποιον» είπε ο κ. Χαϊκάλης απαντώντας στο ερώτημα γιατί δεν εμφανίστηκε το πρόσωπο αυτό στο τρίτο ραντεβού. Όταν κατάλαβε ότι τα πράγματα ήταν σοβαρά, ενημέρωσε αμέσως τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.

Όπως είπε ο Πάνος Καμμένος το συγκεκριμένο πρόσωπο τον γνώρισε στο γραφείο του Αντώνη Σαμαρά όταν ήταν βουλευτής της ΝΔ. Έπειτα εντάχθηκε στους ΑΝΕΛ μέχρι την εποχή που προσελήφθη σε τράπεζα. Ο κ. Χαϊκάλης είπε ότι είχε φιλικές σχέσεις μαζί του και στην αρχή νόμιζε ότι του έκανε πλάκα.

Δείτε σε βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες:

Διαβάστε ακόμα:
1. Ο Γιώργος Αποστολόπουλος, που υποδεικνύουν οι ΑΝΕΛ, είναι ο blogger Δευκαλίων;
2. Αυτός είναι ο Γιώργος Αποστολόπουλος – Με Καμμένο και Τσίπρα!

Σχετικά άρθρα