Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Γιώργος Αποστολόπουλος, που υποδεικνύουν οι ΑΝΕΛ, είναι ο blogger Δευκαλίων;

Ο Γιώργος Αποστολόπουλος, που υποδεικνύουν οι ΑΝΕΛ, είναι ο blogger Δευκαλίων;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Αντώνης Σαμαράς, Γιώργος Αποστολόπουλος, Εκλογές, Νέα Δημοκρατία, Πάνος Καμμένος, Παύλος Χαϊκάλης, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Χρηματισμός,

Ποιος είναι ο Γιώργος Αποστολόπουλος, που οι Ανεξάρτητοι Έλληνες υποδεικνύουν ως τον άνθρωπο που αποπειράθηκε να δωροδοκήσει τον Παύλο Χαϊκάλη για να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας;

Ο Γιώργος Αποστολόπουλος φέρεται να υπήρξε σύμβουλος του Πάνου Καμμένου. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο γραφείο του Αντώνη Σαμαρά, ο Γιώργος Αποστολόπουλος έλεγε ότι ήταν στέλεχος της γερμανικής Deutsche Bank. Ο Πάνος Καμμένος δήλωσε χαρακτηριστικά πως όταν συστήθηκαν μεσολάβησε ο κ. Σταματης για να του υποδείξει πως ο Γιώργος Αποστολόπουλος ήταν γνώστης της υπόθεσης των CDS και θα μπορούσε να καταθέσει.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ συνέχισε λέγοντας πως όταν έφυγε από τη ΝΔ ο Γιώργος Αποστολόπουλος του είπε ότι θα τον ακολουθήσει και παράλληλα έγραφε στο διαδίκτυο άρθρα με το ψευδώνυμο Δευκαλίων.

“Μας συμβούλευε κιόλας και του είχα εμπιστοσύνη. Την Άνοιξη του 2013 μου είπε ότι θα πάρει δουλειά στην Τράπεζα Πειραιώς και όπως έμαθα απελύθη φέτος τον Ιούλιο”, συμπλήρωσε ο κ. Καμμένος.

Ο blogger Δευκαλίων έγινε γνωστός μέσα από το blog Στοχασμός Πολιτική, ένα ιστολόγιο του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ που στη συνέχεια πέρασε στο αντιμνημονιακό στρατόπεδο. Ο Δευκαλίων ήταν αντιμνημονιακός αρθρογράφος, ο οποίος κατά την περίοδο της αντιμνημονιακής “φάσης” Σαμαρά έγραφε ύμνους για τον τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Όταν ο Αντώνης Σαμαράς προσχώρησε στο μνημονιακό στρατόπεδο, ο Δευκαλίων τον εγκατέλειψε.

Οι ακόλουθες εικόνες είναι από το LinkedIn του Γιώργου Αποστολόπουλου, που σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα είναι ο ίδιος άνθρωπος με αυτόν που οι ΑΝΕΛ υποδεικνύουν ως μεσάζοντα για τον χρηματισμό του Παύλου Χαϊκάλη, αλλά και ως τον blogger Δευκαλίων:

apostolopoulos-1

Σχετικά άρθρα