Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Βενιζέλος την Κυριακή στην Ουκρανία

Ο Βενιζέλος την Κυριακή στην Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αχμέτ Νταβούτογλου, Ευάγγελος Βενιζέλος, Ουκρανία,

Αφού “τακτοποίησε” τα εσωκομματικά του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος κι ενώ ο Αχμέτ Νταβούτογλου (υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας) βρίσκεται ήδη στην Ουκρανία, ο Ευάγγελος Βενιζέλος αποφάσισε να ασχοληθεί επιτέλους με τη δουλειά του, για την οποία πληρώνεται από τον ελληνικό λαό και να μεταβεί την Κυριακή στην Ουκρανία.

Την ανακοίνωση την έκανε ο ίδιος από το facebook γράφοντας:

“Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μεταβαίνει αύριο, Κυριακή, 2 Μαρτίου, στην Ουκρανία.

Ο κ. Βενιζέλος, θα επισκεφτεί, αρχικά, τη Μαριούπολη, όπου θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους των εκεί Ελληνικών Κοινοτήτων και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Κίεβο, όπου θα έχει συναντήσεις με την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας”.

venizelos

Ίσως να το προσέξατε, αναφέρει ότι είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αλλά ξέχασε να γράψει ότι είναι Υπουργός Εξωτερικών. Για να καταλάβετε πόσο σοβαρά παίρνει το υπουργείο που του έχει ανατεθεί ειδικά αυτές τις κρίσιμες ώρες…

Τέλος πάντων, ας πάει κι ας προσέχει… Μην αρχίσει τις “κολλιεγές” με τους νεοναζί κι ας του πει κάποιος, διότι προφανώς δεν το έχει πάρει είδηση, ότι ο μεταβατικός “πρωθυπουργός” της Ουκρανίας είναι φωτογραφημένος να χαιρετά ναζιστικά, γιατί προβλέπουμε να τα κάνει μάχαλο κι ύστερα ποιος τα μαζεύει…

Σχετικά άρθρα