Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παππάς: Ο Στουρνάρας έκανε παράβαση του καταστατικού της ΤτΕ

Παππάς: Ο Στουρνάρας έκανε παράβαση του καταστατικού της ΤτΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Στουρνάρας, Γιώργος Προβόπουλος, Καταθέσεις, Νίκος Παππάς, ΣΥΡΙΖΑ, Τράπεζα της Ελλάδος,

«Ο κ. Στουρνάρας έκανε παράβαση του καταστατικού της Τράπεζας» τόνισε ο Νίκος Παππάς και συνέχισε «και εννοώ και ως προς την υποχρέωση για την πολιτική ουδετερότητα και ως προς την υποχρέωση να διαμορφώνει κλίμα ηρεμίας σε σχέση με το τραπεζικό σύστημα και την εγγύηση των καταθέσεων των πολιτών. Έχει υπερβεί τα εσκαμμένα. Νομίζω ότι αυτό έχει να κάνει μάλλον με τις δικές του πολιτικές φιλοδοξίες», σημείωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Real fm ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα.

«Εμείς κάναμε το αυτονόητο, ανταλλάξαμε απόψεις με τον προηγούμενο διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, ο οποίος διαχειρίστηκε μια κατάσταση το 2012, η οποία ήταν πολύ πιο κρίσιμη όπως έχουμε μάθει εκ των υστέρων», πρόσθεσε ο κ. Παππάς.

Ερωτηθείς κατά πόσο ο πρώην διοικητής της ΤτΕ, Γιώργος Προβόπουλος διαχειρίστηκε καλά την κατάσταση, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα ανέφερε: «Δεν ακούσαμε τότε τον κ. Προβόπουλο και αυτό πρέπει να το πούμε. Εμείς είμαστε μια παράταξη που έχει ασκήσει δριμεία κριτική στις επιλογές της Κεντρικής Τράπεζας.

Η κριτική μας για την εφαρμοζόμενη πολιτική παραμένει ισχυρή και σταθερή και αφορά τους πάντες, όσους την υπηρετούν και την υπηρέτησαν στο παρελθόν.

Σε αυτό το κρίσιμο ζήτημα και οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε και για ανθρώπους με τους οποίους δεν συμφωνούμε στα λίγα ή στα περισσότερα δεν είχαμε την προχθεσινή αντίστοιχου τύπου τοποθέτηση».

Σχετικά άρθρα