Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γεωργιάδης: Συνεχίζει την επιχείρηση τρομοκράτησης για την οικονομία

Γεωργιάδης: Συνεχίζει την επιχείρηση τρομοκράτησης για την οικονομία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Εκλογές, Νέα Δημοκρατία, Πρόεδρος της Δημοκρατίας,

Σταθερός στη γραμμή της κυβέρνησης για την τρομοκράτηση της κοινής γνώμης εμφανίζεται ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι εάν πέσει η κυβέρνηση και η χώρα οδηγηθεί σε εκλογές, τότε η οικονομία θα καταρρεύσει.

Ο κοινοβουευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας καθώς όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, «η ελληνική οικονομία θα καταστραφεί. Να μην έχουμε την παραμικρή αμφιβολία. Μας το λένε οι διεθνείς οίκοι, ο Στουρνάρας, ο Γιούνκερ, η Wall Street Journal, η Capital, η Bank of America-Merryll Lynch, οι Financial Times, οι New York Times… Όλοι! Δεν τα λέει μόνο στη Βουλή ο Γεωργιάδης. Η ελληνική οικονομία θα καταστραφεί. Θα καταστραφεί! Γιατί; Διότι την ώρα που πάει να φύγει από την κρίση, εμείς πάμε και κάνουμε την πράξη που είναι ό,τι χειρότερο για μια οικονομία. Τι; Βάζουμε αβεβαιότητα. Θέλετε να είμαστε όλοι υποκριτές; Να λέμε ότι δεν θα καταστραφεί η οικονομία; Κοροϊδευόμαστε τώρα; Θα γίνει αυτό αν πέσει η κυβέρνηση Σαμαρά, γιατί θα μπει η χώρα σε παρατεταμένη πολιτική αβεβαιότητα. Η χώρα δεν έχει περιθώριο να μπει σε πολιτική αβεβαιότητα»

«Φαντάζομαι ότι αν πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ έστω και τώρα πρόσωπο-υποψήφιο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, η κυβέρνηση πολύ σοβαρά θα το δεχόταν να το συζητήσει. Αν δει ότι υπάρχει ένα πρόσωπο και το άθροισμα των βουλευτών τον εκλέγει, φαντάζομαι ότι θα το σκεφτόταν καθένας πολύ σοβαρά. Μιλάω προσωπικά, ως προσωπική άποψη, και δεν τη φορτώνω στον Σαμαρά ούτε στη ΝΔ. Αλλά φαντάζομαι ότι έχουμε πλήρη συνείδηση του κινδύνου στον οποίο θα μπει η χώρα από την επομένη της μη εκλογής ΠτΔ και φαντάζομαι ότι ο Σαμαράς, ως υπεύθυνος πρωθυπουργός, εάν είχε τέτοιου είδους πρόταση στα χέρια του που θα έβγαζε Πρόεδρο, θα τη σκεφτόταν σοβαρά©» σημείωσε αναφερόμενος στο διακινούμενο σενάριο για αλλαγή του υποψηφίου Προέδρου.

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδη, «το πρόβλημα της οικονομίας είναι αντικειμενικό και προέρχεται του εξής αντικειμενικού γεγονότος: ότι η αβεβαιότητα, την ώρα που χρειάζεσαι σταθερότητα, στην οικονομία διώχνει τα λεφτά και όταν διώχνεις τα λεφτά, το οικονομικό σου πρόβλημα μεγεθύνεται και πέφτεις ξανά στον ίδιο φαύλο κύκλο της ύφεσης. Εδώ, έχουμε και το επιπλέον πρόβλημα, ότι με τις δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, δημιουργείται στα διεθνή κέντρα μια ανησυχία ότι η κυβέρνηση αυτή που πιθανόν θα έρθει, σκοπεύει να συγκρουστεί με την Ευρώπη και αυτό πολλαπλασιάζει την αβεβαιότητα».

Σχετικά άρθρα